27
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ ‘PECKA’ VEČITOG RIVALA: Partizan slabiji nego jesenas, ostali su bez srca tima a doveli…

Objavljeno: 02.02.18 u 15:39

Generalni direktor Crvene zvezde istakao je da Crvena zvezda ima tim za titulu i da je klub završio sa dovođenjem pojačanja.

Dok je prema mišljenju Zvezdana Terzića iza crveno-belih dobar prelazni rok, sa druge strane on smarta da će u prolećnjem delu sezone Partizan biti znatno slabiji. Prema mišljenju generalnog direktora Zvezde, crno-beli će u nastavku šampionata teško nadoknaditi odlazak Evertona Luiza, koji je ove zime pojačao ekipu italijanskog SPAL-a.

– Partizan je, realno, slabiji nego jesenas. Otišao je Everton, koji je bio srce tima, davao ritam ekipi, a nije došao niko. Ivanović iz naše lige… – rekao je Terzić za „Alo“.

Partizan je kao zamenu za Brazilca u finišu prelaznog roka doveo Sašu Zdjelara iz Olimpijakosa, koji je jedno vreme pominjao i kao želja Crvene zvezde. Ipak Zvezdan Terzić smatra da se mladi reprezentativac Srbije iz jednog razloga ne bi uklopio na „Marakani“.

– Zdjelar je dobro dete, ali je partizanovac i da smo ga dovodili u Zvezdu to bi bilo silovanje. Nema potrebe za tim- zaključio je sportski direktor Zvezde, koji je na kraju istakao da je zadovoljan prrelaznim rokom i da više neće biti pojačanja ove zime.

0
0

27 Komentara

  1. Terza je Guru za prosipanje sarenih laza. Stranci su ga preveslali kao budalu. Boaci moze da ode najvise,ali najnajvise za 2,5 mil jer toliko kostaju cepanice!
    Sampion je odradio super prelazni a Zvezdana je totalno krahirala. Mozda je mali Hajdin moguci dobar pogodak, sve drugo cista nula. Zapamtite cigosi, Djole Ivanovic je buduca desetka najbolje selekcije Srbije. Eksplodirace na prolece,momak je tigar, raznosi sve snagom, driblingom i inteligencijom.
    Bek Urosevic izvanredan a Zdjelar je igrac koji ce upravo u Pfc da dodje na nivo svog realnog kvaliteta. Vakulko je takodje voma talentovan momak koji ce se razviti do nivoa standardnog reprezentativca svoje zemlje.Objektivno,trebamo jednog klasicnog golgetera,ali ako ostane Profesor Tawa, i nije potrebno za osvajanje titule. Terzic je i prosle godine u ovo doba u zanosu gugutao pa je popio casu zuci! Istorija se ponavlja ponekad vrlo brzo. Nastupa era Partizana, a Tersboy moze pricati sta hoce. Da li je on video akciju iz koje je maestro Ivanovic dao gol? I je li preziveo srcku!? Djole Ivanovic ide na SP,sigurno!

    0
    0
    Odgovori
  2. Za Radonjica je mogla samo Roma da odbije 6 miliona jer je njihov igrac na pozajmici, a Boacija bi prodali za svaku sumu preko 3 miliona ali tesko

    0
    0
    Odgovori
  3. Nele bas si smesan, sve odbijeno jel da, pa sami sebi time skocili u stomak, to sto ste odbili znaci da ste NULU dobili, nikakva zarada, a sada vam sledi i padanje u formi i igri na kraju mozda vam za manje pare podju, a da se neko bas vatreno zainteresovao vec bi ih kupio, nego poci ce za boljim i korisnijim opcijama, caoos, to sto ti nabroji cifre sad osta samo da sanjate, cene se mogu nabijati, ipak realnost je da ni upola ne vrede toliko, ostaje da zalite i smrcetb, smrc smrc,pozzz.

    0
    0
    Odgovori
  4. Nele to sto ste odbili za Boacija, potpisali ste presudu sebi, jer nakon ove povrede, ode mu forma a sa njom i cena, tako da se neces nauzivati zvezdanom na prolece, slede bum tras padanja od CSkA, a i od nekih od JSL, pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori
    • E vi ste sa prodajom Evertona MNOGO uradili. Placate rate da vas ne zakatance.
      Pesic 5 000 000, Boaci 6 000 000, Radonjic 6 000 000, itd…
      SVE ODBIJENO DJECO MOJA GROBARCICI.

      0
      0
      Odgovori
  5. Otisao im Everton za 500 000 ahaha…To najbolji igrac?
    Pa mi za Boacija odbili 6 miliona, to je institucija.
    Gospodine Terzicu svaka vama cast, jer se vidi po ovim glodarima na nasim vestima koliko ste uradili za Zvezdu.
    Cim vas ne vole to znaci da radite pravi posao.
    Ja na primer kao delija obozavam upravu partizana.

    0
    0
    Odgovori
  6. hahahha jao majko kakav je to dilkan,pa zvezda je uradila uzasan prelazni rok,nisu doveli nikog vrednog,prelazni rok jedna velika 0,partizan je odradio rok savrseno,tek ce te videti cigani!

    0
    0
    Odgovori
  7. Samozvani dr terzic,lider I prosvetitelj atomske I svemoguce zv,koja pomenuti Partizan,inace instituciju za njegov ciganski klubic nije dobila u skoro 10 poslednjih derbija,nasao da ocenjuje nesto za sta apsolutno nije adekvatan. Umesto da uziva u silnim milionima koje je obecao naivcima za bocija,on svoje komplekse ne skriva. Jadnik ..

    0
    0
    Odgovori
      • Od tih desetak derbija koje Niste dobili tvoj Tata terzic je pretio skoro za svaki,kako ce zvezda biti sampion narednih 5 sezona,iznosio hvalospeve o atomski jakoj zv sa najboljim trenerom u ligi samozvanim grofom ( kog je Mare licno oducio od fudbala) a kako stvari stoje Djuka ce nastaviti istim putem.

        0
        0
        Odgovori
  8. Covjek rekao istinu, otisao im najbolji igrac, ko je dosao.
    U ostalom na Transfermarketu pogledajte vrednost ekipa, pametnom dosta.
    Gospodin Terzic je tata za upravljanje klubom, u odnosu na grobarski klub.

    0
    0
    Odgovori
  9. Da isplatis tri plate sto dugujes zaposlenima u klubu,pa tek onda da gledas u tudje…Nego sta bi Boace,Cesli,10 milki,nista?Hahahahhahahah

    0
    0
    Odgovori
  10. Blago nama sa ovakvim mozgom u sportu,covek je stvarno „sposoban“ u glavi…kako rece Misa Tumbas,glave mozga

    0
    0
    Odgovori
  11. evo ga, podrzava svoju bratiju iz kao protivnickog tabora … iso je do bratija … postavljena od istog glavnog odbora stranke …

    0
    0
    Odgovori
    • Da se ne lazemo Terza je prevarant,ali ovde mu je svaka na mestu!!!koji bre ljudi Zdjelar????Ivanovic?pa i Grbic je bio tip u ofk i kad je dosao decko je oducen od fudbala…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter