5
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

SPISAK ZA PLZEN: Partizan registrovao igrače za Ligu Evrope, na njemu nema jednog pojačanja!

Objavljeno: 02.02.18 u 12:56

Šampion Srbije je u Evropsku fudbalsku federaciju poslao spisak registrovanih igrača za mečeve sa Plzenom.

Na njemu u odnosu na prošli spisak neće biti nekoliko igrača koji su napustili Partizan ove zime, kao i jedan koji je stigao.

Đorđe Ivanović, Saša Zdjelar i Slobodan Urošević će imati pravo nastupa protiv češke ekipe, ali Juri Vakulko neće. Miroslav Đukić je ‘presekao’ i odlučio da ipak izostavi mladog Ukrajinca sa spiska igrača za mečeve šesnaestine finala Lige Evrope.

Zdjelar i Ivanović su očekivano dobili prednost u odnosu na Ukrajinca, ali i Urošević koji je morao biti na spisku jer standardni levi bek Partizana, Nemanja G. Miletić, nema pravo igranja na prvoj utakmici sa Plzenom.

U odnosu na prošli, na ovom spisku za UEFA neće biti Petra Đuričkovića, Evertona Luiza, Lazara Ćirkovića, Teofilusa Solomona i Filipa Kljajića koji su napustili Humsku.

SPISAK:

Golmani: Vladimir Stojković, Marko Jovičić;

Defanzivci: Miroslav Vulićević, Strahinja Bošnjak, Nemanja R. Miletić, Svetozar Marković, Bojan Ostojić, Nemanja G. Miletić, Milan Mitrović, Nemanja Antonov, Slobodan Urošević;

Vezisti: Zoran Tošić, Marko Janković, Saša Zdjelar, Sejduba Suma, Marko Jevtović, Saša Ilić, Đorđe Ivanović, Nebojša Kosović, Milan Radin, Danilo Pantić;

Napadači: Leandre Tavamba, Ognjen Ožegović i Đorđe Jovanović.

FOTO: STARSPORT

 

0
0

5 Komentara

  1. e moj Đukiću,ko tvoju filozofiju razume da mi je znati,gde je Đerlek, Đilas ,stavlja neoporavljenog Kosovića umesto ovog dobro spremnog(gledao sam ga) Vakulka,,, propasćemo sa Đukićem videćete nažalost…

    0
    0
    Odgovori
    • Djerleka nije mogao da doda jer je vec licencirao tri (maksimum) vaznija igraca koji mogu vise od Djerleka a Kica Kosovic je oporavljen gotovo nacisto i vidis da daje golove makazicama na treninzima i dobar je na utakmicama provere.

      0
      0
      Odgovori
  2. Kakvi debili!! Zbog jedne utakmice u kojoj je bek Miletic kaznjen registruju Urosevica, a imamo Antonova na tom mestu. Urosevic ce sigurno da nam pomogne da pobedimo cehe! Sad i treba da izgubimo kad mislimo odbrambeno, a ne napadacki!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter