0
Evropske lige

RAT U LESTERU: Marez bojkotuje klub, rukovodstvo ga žestoko kaznilo

Objavljeno: 02.02.18 u 15:00

Nakon što su „lisice“ svojim ogromnim potraživanjima upeopastile njegov prelazak u Mančester Siti, Alžirac otpočeo štrajk.

Pep Gvardiola je ove zime bio veoma zagrejan da na „Etihad“ ove zime dovede Rijada Mareza, za kojeg su „građani“ u januarskom prelaznom roku Lesteru nudili i 60 miliona funti.

Ipak „lisice“ su na ovu ponudu odgovorili potraživanjem od 110 miliona evra, što je odgovorilo Siti od kupovine Alžirca, a sada se čini da je bilo bolje da su ipak prihvatili ono što im se nudilo.

Nakon što mu je propao odlazak u redove lidera Premijer lige, Marez je otpočeo bojkot kluba tako što se nije pojavio na nekoliko poslednjih treninga, kao ni na prethodnoj utakmici sa Evertonom.

Prema pisanju „Skaj Sporta“, Alžirac je izizetno nezadovoljan pošto je predsednik „lisica“ prekršio svoje obećanje i stopirao njegov odlazak sa „King pauera“, a rukovodstvo kluba je na ovakvo njegovo ponašanje odgovorilo žestokom novčanom kaznom.

Zbog kršenja klupske discipline Rijad Marez je sankcionisan oduzimanjem dve trećine plate, što u njegovom slučaju iznosi 200. 000 funti, javljaju engleski mediji.

Tako se čini da odnost igrača i kluba, sa kojim napadač ima ugovor do leta 2020. godine, dolaze u tačku iz koje nema povratka i čini se da je odlazak bio najbolja solucija za sve.

Podsećamo, Marez je u Lester došao u zimu 2014, godine iz francuskog Avra za sumu od 750.000 evra, tako da bi i 60 miliona funti bila fenomenalna zarada za „lisice“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter