9
Domaći fudbal

VELIKI PEH ZA ZVEZDU: Boaći doživeo povredu na test utakmici sa Sileksom! (FOTO)

Objavljeno: 31.01.18 u 16:00

Crveno-beli u ovim trenucima igraju svoj drugi današnji kontrolni meč, a prvo poluvreme ostalo je u senci povrede napadača iz Gane.

Ričmond Boaći je u 18. minutu susreta sa makedonskim timom napustio hramljući napustio teren i zaputio se ka hotelu.

Prema prvim informacijama, Zvezdin golgeter je doživeo povredu lista desne noge a za sada nije poznato koji je stepen ove povrede.

Više detalja o Boaćijevoj ozledi trebalo bi da bude poznato do kraja dana, nakon detaljnijih pregleda. Prema prvim procenama, čini se da Ganijcu sledi pauza od bar nekoliko dana.

0
0

9 Komentara

  1. Jasno je da je povreda „strašnog“ strelca Boaćija fingirana! Njemu nije ništa! Kao povredio se, da bi ovi stručnjaci iz zvezdinog menadžmenta opravdali loše odrađeni prelazni rok. Navodno je poslat na snimanje! Biće pošteđen treninga dva dana a posle jovo nanovo! Imaće i dalje zagarantovano mesto u timu a protiv CSKA, u dve utakmice, će imati isti efekat kao i u ligi Evrope: Čista nula! Nije on džaba bio 4 godine standardna rezerva u Italiji! Čovek jednostavno nema brzinu i dribling – osnovne stvari u fudbalu! Ništa ne radi un trku jer ne zna!

    0
    0
    Odgovori
  2. Povreda je lakše prirode, povreda dođe i prođe! Nije za Zvezdu problem što se Boaći povredio, jer sa njim ili bez njega potpuno je isto!. To je zaključak posle igara ovog „nemilosrdnog“ strelca, posle grupne faze lige Evrope, gde apsolutno ništa nije pokazao. To mu je bio diplomski rad, koji nije položio i bilo je jasno da ga niko neće! A, sva ona licitiranja oko njegovog imena, bila su lažna, bio sam u pravu! Ali, Zvezda ima drugi problem daleko veći od lakše povrede Boaćija. Zvezda nije dobro odradila prelazni rok! Nisu doveli jednog štopera i centralnog veznog igrača! Gledao sam utakmicu protiv Amkara, sve le bilo jako loše. Desna strana odbrane je bila katastrofalna (Stojković/Savić). Srednji red jako spor, bez ideje! Nemojte sada da žalite za Kangom, jer smo ga gledali u grupnoj fazi lige Evrope, gde nije imao pojma, odnosno bio je najgori igrač Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakav cirkus, mediji pola godfine ovoj smlati pumpaju cijenu i kada je postalo jasno da ga niko neće, on se kao povrijedio.

    0
    0
    Odgovori
  4. zal zbog povrede zvezdine ZLATNE KOKE, brz oporavak … samo ako nije prevara … danas je kraj prelaznog roka … a niko ga nece …

    0
    0
    Odgovori
    • Kad si zadnji put bio u Crkvi druze..trebao bih malo otici pomoliti se Bogu…Bog oprasta ….vjeruj bice ti bolje..

      0
      0
      Odgovori
  5. zao mi je svakog, ko bilo kakvu povredu zaradi-dobije ( zelim ti brz oporavak ) … ALI … terza TE je toliko izmaleriso i ZLATNOM KOKOM nazvao … bez ikakve potrebe i razloga … mnogo je to trajalo … godinu dana MANIPULACIJA, LAZI, PREVARA … da se na kraju TEBI sve to … o glavu obije … jos jednom TI zelim brz oporavak.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter