6
Domaći fudbal

JEDAN MANJE: Zvezda ostaje bez već viđenog pojačanja!?

Objavljeno: 31.01.18 u 18:57

Plan Crvene zvezde je bio da do kraja prelaznog roka dovede Danijela Aleksića i Milana Jevtovića, a jedan igrač već otpada.

Nisu crveno-beli uspeli da prodaju ono što su planirali kako bi zaradili novac za pojačanja. Očekivalo se da će do večeras klub napustiti Ričmond Boaći, Gelor Kanga, Slavoljub Srnić, Mičel Donald i Damjan Le Talek. Na kraju iz ‘Ljutice Bogdana’, bar za sada, je otišao samo Gabonac.

To je dovelo do toga da Crvena zvezda ekspresno krene u pregovore oko Danijela Aleksića, dok Milan Jevtović otpada iz kombinacije.

Ipak, ne odlukom crveno-belih, već Antalije. Naime, kako prenose tamošnji mediji, ali i HotSport nezvanično saznaje, vihorno krilo ostaje u Antaliji. Turci računaju na srpskog fudbalera, pa je po svemu sudeći njegov status sada ad akta.

Antalija je ove zime ostala bez desnog krila koje je činio Žeremi Menez (otišao u meksičku Ameriku), a do ponoći je moguće da će kofer spakovati i Samir Nasri.

0
0

6 Komentara

  1. NIJE MI JASNO ZASTO MILOJEVICA NE DOZVOLJAVAI ADZICU DA IGRA STALNO GA MIJENJA MISLIM DA NIJE KOREKTAN PREMA DECKU KOJI JE STVARNO DOBAR.

    0
    0
    Odgovori
    • Ubaciti Adžića iza napadača na mesto ofanzivnog veznog. Boaći što pre da se oporavi jer Pešić može da bude samo u rotaciji.

      0
      0
      Odgovori
  2. Nikoga ne treba dovoditi , ionako ima previše profesionalaca u seniorskom pogonu. Prevelika konkurencija, malo mečeva na proleće, samo će loše uticati na klimu u timu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dovesti pleja jer ovako ne funkcioniše igra sa Krletom na pleju i Šiljom u ofanzivi. Nedostaju lopte u prostor za krilne napadače, što je Kanga radio, nema ko da se ogradi, zadrži loptu. Efikasnost je dosta slabija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter