9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VRUĆE NA ‘MARAKANI’: Zvezda u finišu prelaznog roka ostaje bez trojice ključnih igrača, sreda ‘dan D’!?

Objavljeno: 30.01.18 u 15:55

Nakon što je stigla informacija da bi Gelor Kanga već sutra trebao da otputuje u Prag na završne dogovore sa Spartom, usledio je presing evropskih klubova na još dvojicu nosilaca igre srpskog vicešampiona.

Već duže vreme se spekuliše o odlasku Ričmonda Boaćija, za kojeg je Zvezda već odbijala pojedine ponude, ali je prema poslednjim informacijama usledila nova, koju će čelnici kluba razmotriti u toku dana.

– Za Boaćija imamo ponudu od četiri miliona evra i 20 odsto. Ne mogu da kažem o kojem klubu je reč. Znaćemo i to definitivno u sredu- rekao je sporstski direktor Zvezde, Mitar Mrkela.

Iako se za sada ime kluba drži u tajnosti, spominje se da bi to mogao biti danski Kopenhagen, koji je još letos nudio tri milona za napadača crveno-belih.

Takođe, kako je HotSport ekskluzivno najavio, Štutgart je ozbiljno zagrizao za Nemanju Radonjića, a Nemce nije obeshrabrilo početno odbijanje beogradskog kluba.

-Za Radonjića i Štutgart će se znati najkasnije u sredu do podne. Oni su baš „zapeli“ za njega – kazao je Mitar Mrkela u Antaliji.

Ovo znači da bi u samom finišu prelaznog roka Crvena zvezda mogla da ostane bez trojice važnih igrača, a pitanje je da li ima vremena da se dovedu adekvatne zamene na njihovo mesto.

No sačekajmo najpre tu sredu, kada bi sve i definitivno trebalo da bude poznato.

0
0

9 Komentara

  1. Očigledno je da je Zvezda postala prolazna stanica i agencija za kupo-prodaju igrača. Nema tu ni „O“ od ozbiljnog kluba, koji ima neku strategiju, plan razvoja. Nije odrađen prelatzni rok kako valja, nije doveden centralni vezni igrač! Samo se lovi u mutnom! Sve se radi na brzinu, kao na kvantaškoj pijaci. Talentovani igrači se prodaju u bescenje. Postojeći menadžment nije u stanju da vodi klub. Doveli su na desetine stranaca, koji po kvalitetu ne mogu igrati ni u prvoj ligi Vatikana. Igrače iz svoje škole, čim stasaju šalju na pozajmice i tamo ih zaborave. Samo HITNA PRIVATIZACIJA može spasiti Zvezdu, od ovih neznalica i upropašćivača Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
    • Ако си матор ниси глуп.Радоњић је у Звезду дошао џабе и према томе ово би потенцијално био врхунски посао.Друго не лапрдај око приватизације кад немаш везе благе.Ем није донешен закон о приватизацији клубова ем у српским клубовима осим дугова и дотрајале инфраструктуре нема шта да се приватизује.

      0
      0
      Odgovori
      • „Fratello“ ti si pomešao babe i žabe! To je upravo ono očemu sam pisao! Zvezda nije ozbiljan klub, jer ne stvara tim za budućnost, nego samo za brzu kupo-prodaju! Strategija razvoja ne postoji, odnosno ona je „terrae australis“(nepoznata zemlja), za ove genijalce iz uprave Zvezde!

        0
        0
        Odgovori
  2. o cemu to mrkela umesto terze prica … koji radonjic, roma se pita … boaci i te cifre … 1,5 miliona ER-a za takvog igraca je puna kapa … ako neko da … sve to ISTO- poznato u poslednjih 6 godina. BANKOMAT radi, dok se ONI svakodnevnim saopstenjima naciji obracaju .

    0
    0
    Odgovori
    • За државни банкомат си у праву ако не верујеш ти питај Остоју Мијаиловића и Гмазуру он знају како се милиони за евро лиценце и тужбе Бата ваде из њега.

      0
      0
      Odgovori
    • Лапрдаш а појма немаш.Звезда Радоњића уз дозволу Роме може да прода кад хоће и добије 60% од трансфера.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter