8
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Francuzi poslali ponudu za Boaćija, Zvezda iznela svoje uslove!

Objavljeno: 30.01.18 u 17:13

Finiš prelaznog roka biće prilično buran na „Marakani“, pošto će u toku današnjeg dana čelnici Crvene zvezde morati da donesu neke teške odluke.

Polako se ulazi se u završne sate prelaznog roka u kojima će Crvena zvezda pokušati da što bolje zaradi za „život“. Dok se čeka definitivni raspet situacije oko Kanginog odlaska u Spartu, takođe se vaga i ponuda Štutgarta za Nemanju Radonjića, koju smo juče ekskluzivno najavili na HotSport-u.

Danas se pojavila i informacija, koju je potvrdio i sportski direktor crveno-belih, Mitar Mrkela, da je u „Ljutice Bogdana“ stigla i ponuda neimenovoanog kluba za Ričmonda Boaćija, a HotSport saznaje da je u pitanju francuski Bordo.

Žirondinci su Crvenoj zvezdi poslali ponudu u iznosu od 4. 000.000 evra, plus 20 odsto od naredne prodaje, ali još uvek nije došlo do dogovora.

Kočnica je što Francuzi hoce obestećenje da podele u par rata, što ne ide u prilog lideru šampionata Srbije, a i suma je manja od donje granice koja je procenjena biznis planom.

Tako je odlazak Ganjanina u grad vina otvoren do sutra u ponoć, kada se završava prelazni rok Francuskoj i u slučaju da se pojača ponuda bar za milion evra i odjednom isplati celokupan iznos, do dogovora bi moglo doći.

Englezi za sada taktiziraju, pa mozda se u finišu zimske „pijace“ oglase jačom ponudom a tu je i Besiktaš, koji se već nedelju dana pominje kao kandidat za Zvezdinog napadača.

0
0

8 Komentara

  1. Grobari verni navijaci,gde ste sinoc u pioniru,prazna tribina,da niste cekali grobare iz splita.. hahaha vi ste uvek komedija

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne vidim u čemu je problem, ako je Đurđević otišao za 2.5 miliona € , što je malo 4 mil.€ za Boaćija. A to što su se spominjale razne cifre, ….partizan se cenjkao za Leonarda sa cifrom od 5 mil. € , otišao je za 2.5 mil. €. To je tržište ,i da roba nije naj.. ,ne treba potcenjivati Terzića ako dobro unovči i slabiju robu ! Bravo Terza, car si ! Neka ti glodari zavide, imaju na čemu !

    0
    0
    Odgovori
  3. 8,7,6,5,4… mil E za ekstra talentovanog bocija sa cetiri noge ,sa cetiri topa u nogama. Ciganska posla,tragikomedija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter