6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAD JE SVE JASNO: Kangin menadžer raspršio sve dileme oko sudbine svog klijenta!

Objavljeno: 29.01.18 u 13:29

Mnogi klubovi pokazali su interesovanje da angažuju vezistu Crvene zvezde, koji je jedan od najzaslužnijih za sjajne rezultate crveno-belih tokom prethodne jeseni.

Ipak Gelor Kanga će prema tvrdnji svog menadžera, Luja Denola, ostati na stadionu „Rajko Mitić“ do leta, kada mu i ističe ugovor sa Zvezdom, što je HotSport nedavno i najavio.

-Sve do leta Kanga ostaje u Zvezdi. On se već sprema za važan okršaj protiv CSKA u Ligi Evrope-, rekao je njegov menadžer za ruske medije.

POSLE NOVOG NAPADA SPARTE: Sada je jasno – evo šta je Kanga poručio rukovodstvu Zvezde!

Tako će srpski vicešampion izgleda na kraju ostati bez planiranog obeštećenja za odličnog Gabonca, za kojeg su ove zime praška Sparta i turski Genčerbirligi pokazali najveće interesovanje.

Kangin ugovor sa Zvezdom ističe ovog leta, a igrač će već od 12. februara moći da dogovori prelazak u drugi klub, bez dozvole crveno-belih.

0
0

6 Komentara

  1. Sapunica se nastavlja, Kanga dribla Zvezdu! Boaći je jednom sportskom portalu, iz Gane, dao intervju u kojem je rekao da prema ugovoru sa Zvezdom ima garanciju kluba da će imati zagarantovano mesto u timu. Intervju tj., njegov faksimili sa prevodom su objavljeni na internetu. Pa, sada ako i ovaj Kanga ima sličnu stavku u ugovoru, ne može mu niko ništa. On će igrati celo proleće (bolje reći šetaće po terenu), kad mu početkom leta istekne ugovor, otići će bez obeštećenja. Zvezda osta kratkih rukava a ovaj Kanga, koji je dokazao da nema dribling, predriblovao je Zvezdu, jer će po ugovoru morati da igra. Sad m i je jasno zašto se ljuti kad ga trener zameni zbog loše igre!

    0
    0
    Odgovori
    • Da nije kange i boacija zvezda nikad ne bi grupu prosla, dosli za dzabe, i odradili u fulu, sve najbolje im zelim u nastavku I da odu za dzabe uveli su zvezdu u ligu evrope, po meni veoma zasluzni !
      A ti si pajser!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. dileme oko kange, boacija, la teleka, donalda i svih ostalih … kao i drzavnog projekta-zvezde … zna ce se posle beograskih izbora. jest da ce se to delimicno desiti … ALI … doovoljno … jos kad se presece dotok sa KiM … ostace samo drzavni takuni u jezeru-vodi gde vode sve manje a krpkodila sve vise … FIFA jos kad primeni pravilo da mozes da trosis 50% vise od zarade … svi ce se u donacijama prepoznati … sve ostalo … ce biti po starom : ONI … rade a mediji svojom kampanjom sve to pokrivaju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter