0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 FK Partizan-Zimske Pripreme Beograd, 12.01.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POČINJU TESTOVI: Protiv Poljaka Partizan bez tri startera iz jesenjeg dela prvenstva

Objavljeno: 27.01.18 u 09:29

Fudbalski klub Partizan neće prvu utakmicu u 2018. godini dočekati u najjačem sastavu, fale tri igrača iz startne postave.

Kreće se i sa utakmicama posle dva naporna radna dana na Kipru. Partizan otvara 2018. godinu proverom protiv Gornjika (14 časova), a kako saznaje HotSport crno-beli neće nastupiti u kompletnom sastavu i prvi put će igrati najzvučnije pojačanje Đorđe Ivanović.

Trener Miroslav Đukić je najavio dva tima po poluvreme, a u kombinaciji zbog povreda nisu Sejduba Suma, koji je juče počeo lagano da ‘trčkara’, dok se još leče Ognjen Ožegović i Danilo Pantić.

Legendarni kapiten Saša Ilić je imao nekoliko dana pauze u Beogradu, ali polako ulazi u ritam. Jasno je da Nebojša Kosović još ne može da igra utakmice i nastavlja po specijalnom programu rehabilitaciju, a njegov povratak na teren realan je u martu kako je nedavno najavio sam reprezentativac Crne Gore. Planirana su još četiri meča i sledeći bi trebalo da bude u sredu protiv kiparskog prvoligaša Ermisa na otvaranju novog stadiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter