2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Boaći čeka ponedeljak, a onda juri vizu za Veliku Britaniju?!

Objavljeno: 27.01.18 u 10:04

Ričmond Boaći najverovatnije do kraja sledeće nedelje napušta Crvenu zvezdu i seli se u najjaču ligu sveta.

Mnogo klubova je ove jeseni upisalo Ričmonda Boaćija, a pojedine ponude nisu zadovoljile rukovidstvo Crvene zvezde i kako saznaje HotSport dan „D“ za odlazak reprezentativca Gane mogao bi da bude ponedeljak. Tada bi Vest Brom trebalo da „preseče“ hoće li da sklopi posao sa crveno-belima i plati šest milion evra!? Toliko je bio spreman da izdvoji i Bešiktaš, mada igrač želi da ode u Englesku.

Svakako da u ‘Ljutice Bogdana’ polako curi vreme da nešto zarade u ovom prelaznom roku, pošto Mičel Donald, Damjan Le Talek i Gelor Kanga ostaju do kraja sezone. Potražnja od osam miliona evra za Ričmonda Boaćija je izgleda previsoka sem za mali broj ekipa u Evropi. Ako do 31. januara se ne završi selidba u kolevku fudbala onda ostaje samo Kina.

Bilo je interesovanje Gvangžu RF koji sa klupe predvidi Dragan Stojković Piksi, ali pod uslovom da prodaju najboljeg strelca Erana Zahavija. Ova priča je na dugačkom štapu…

Podsetimo, Ričmond Boaći je ove jeseni odigrao 28 utakmica za Crvenu zvezdu, postigao je 23 gola i ima tri asistencije.

0
0

2 Komentara

  1. Kako Boaći ne shvata da nije položio diplomski ispit. Diplomski ispit se sastojao iz 6 celina, svaka celina je bila jedna utakmica u ligi Evrope. Posle 6 odigranih utakmica u ligi Evrope, krajnji rezultat je bio negativan, odnosno – nije položio ispit! Razlozi: nije se istakao golovima,asistencijama, prodorima, brzinom, pretrčanim brojem kilometara po utakmici. Treba mu objasniti da Evropa, odnosno Engleska nije isto što i Zvezda. U Evropi se napadači angažuju prema parametrima koje nije položio na diplomskom ispitu, dok se u Zvezdi strani igrači angažuju na osnovu sasvim drugih iracionalnih parametara, kao SMS poruka, malih oglasa ili gledanja u bob! Ostaće on u Zvezdi da i dalje izvodi penale!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter