0
Evropske lige

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN

OVAKVA PROMOCIJA SE RETKO VIĐA: Srbin stigao u posrnulog evropskog velikana, a klub navijače učio srpski po ulicama (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.18 u 17:45

Nekadašnji reprezentativac Srbije se seli u jednu od najjačih liga na planeti, ali u klub kojem trenutno ne ide kako treba.

Stefan Mitrović nije prošao lekarske preglede u Sent Etjenu ali zato jeste Neven Subotić.

Posle skoro deset godina igranja za Borusiju iz Dortmunda, srpski defanzivac se seli u Ligu 1. Kao što je i juče najavljeno, Subotić je danas predstavljen u Francuskoj kao najnovije pojačanje tamošnjeg kluba za koji je potpisao ugovor na dve i po godine. Borusija je sporazumno raskinula ugovor sa defanzivcem i izašla mu u susret, tako da je Neven Subotić za Sent Etjen potpisao kao slobodan igrač.

On je za Milionere odigrao 265 utakmica i ostavio dubok trag u tom klubu, koji se sledećom porukom oprostio od Srbina: ‘Imali smo mnogo uspeha u ovih skoro 10 godina zajedno. Sjajna osoba je bila sa nama. Hvala na svemu’.

Sa druge strane, Subotić je u Sent Etjen dočekan na jedan veoma originalan način:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter