2
Domaći fudbal

BEN UVERAVA DELIJE: Ovo je tek početak, ovde sam kako bih postigao mnogo pogodaka!

Objavljeno: 25.01.18 u 17:29

Drugu prijateljsku utakmicu Crvene zvezde na zimskim pripremama obeležio je debitantski nastup napadača Bena, koji je u pobedi nad BASK-om od 4:1 upisao pogodak i dve asistencije.

Golgeter iz Komora se tako na sjajan način predstavio navijačima crveno-belih, na svom prvom nastupu za beogradski klub, ali on uverava da je ovo tek početak i da će vremenom njegove partije biti sve bolje.

– Osećao sam se odlično danas na terenu, veoma je važno za ekipu da na početku uspostavimo dobar ritam i da pobeđujemo. Prošlo je mnogo vremena od kada sam poslednji put odigrao svih 90 minuta, zato je ovaj susret za mene posebno važan. Odlično sam se razumeo sa saigračima. Naravno, biće nam sve lakše kako vreme bude prolazilo i kada se još malo uigramo. Nadam se da će naredne utakmice biti sve bolje – rekao je Ben.

Novajlija u Crvenoj zvezdi se, nakon dve asistencije, u samom finišu utakmice upisao i u strelce, a prema njegovim rečima ovo je samo prvi od mnogo pogodaka koje namerava da postigne u novom klubu.

– Jako sam srećan što sam uspeo da postignem pogodak, prvi u crveno-belom dresu i time upotpunio radost zbog prve pobede. Kada date prvi gol posle dolaze i ostali mnogo lakše. Ovo je samo početak, došao sam u Zvezdu kako bih postigao mnogo pogodaka. Boriću se svakog dana, davaću svoj maksimum i trudiću se da što više puta savladam protivničke golmane- rekao je bivši napadač Olimpijakosa.

Iako nije proveo previše vremena u redovima srpskog vicešampiona, Ben ističe da već sada ima ogromnu podršku Zvezdinih navijača.

– Podrška navijača je mnogo važna, uz njih je sve moguće. Presrećan sam zbog ljubavi i podrške koju već sada dobijam od naših navijača, oni mi mnogo olakšavaju i pomažu mi da igram na vrhunskom nivou. Navijači ovde su izuzetno vatreni i nadam se da će se naša ljubav nastaviti- izjavio je Ben.

Izabranici Vladana Milojevića sutra u jutarnjim časovima kreću put Antalije, gde će obaviti finalne pripreme pred prolećne izazove.

– Još uvek se povezujemo na terenu i upoznajemo jedni druge. Na drugom delu priprema u Turskoj ćemo se sigurno još bolje upoznati i razumeti. U tome će nam mnogo pomoći i prijateljske utakmice. Želimo da pobedimo svaki meč, to ćemo pokazati čim sledeći put istrčimo na teren u nedelju – poručio je Ben.

0
0

2 Komentara

  1. Ima Ben dobru osnovu da se razmeće izjavama! Iza njega je bogata i reprezentativn i profesionalna karijera. Prema grčkim medijima, ovaj je Ben imao zaista „bogatu“ karijeru! U svojoj profesionalnoj karijeri je postigao čak 11 golova u 28 utakmica (ostale utakmice je proveo na tribinama) a tek kakav je bio u reprezentaciji Komorskih ostrva, to možemo zamisliti! Inače ta Komorska ostrva su na FIFA ranglisti na 156 mestu, jednom ispred reprezentacije Vatikana!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako Ben kaže da će postići mnogo golova, ‘ajde da mu verujemo! Videćemo ga već sada protiv CSKA, mada mislim da mu je bolje da se unapred ne razmeće obećanjima!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter