0
Evropske lige

SAMO SU RAZBESNELI NAVIJAČE: Da li je novi grb slavnog engleskog kluba najružniji grb ikad!? (FOTO)

Objavljeno: 24.01.18 u 15:51

Promena obeležja kluba će retko kada naići na odobravanje navijača, a pogotovo kada od simbola jednog slavnog kluba napravite ovako nešto.

Poslednje vreme svedoci smo nekog novo trenda, kojima brojni fudbaslki klubovi podležu, te redizajniraju ili potpuno menjaju obeležja svojih klubova.

Nedavno je to uradio i Juventus, oko čijeg se novog grba podiglo dosta prašine ali čini se da su se navijači brzo privikli na novo klupsko obeležje.

Ipak, kada je u pitanju novi grb Lids junajteda baš i nismo sigurni da će on ikada naći put do srca navijača, ovog vrlo popularnog engleskog kluba.

Trostruki šampion Engleske, i dvostruki osvajač UEFA Kupa, ponosno je na društvenim mrežama objavio izgled svog novog grba, za čije su dizajniranje, kako ističu, utrošili šest meseci rada i konsultovali 10. 000 ljudi.

Međutim prema reakcijama navijača, kojima se novo klupsko obeležje nimalo ne dopada, čini se da je svo to vreme bačeno uzalud. Da li je tako procenite i sami…

Poređenja radi, evo kako je izgledao prethodni grb ovog engleskog kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter