0
Domaći fudbal

NOVI POTPIS U PARTIZANU: Vakulko crno-beli, evo i na koliko godina je potpisan ugovor!

Objavljeno: 23.01.18 u 18:53

Nakon promocije Đorđa Ivanovića, višegodišni ugovor sa šampionom Srbije potpisao je i mladi reprezentativac Ukrajine, Jurij Vakulko.

Talentovani fudbaler, kome je nedavno istekao ugovor sa Dnjeprom, došao je u Partizan najpre na probu, ali je munjevitom brzinom uverio čelnike crno-belih da zaslužuje dres beogradskog kluba.

Danas je i zvanično pao dogovor između dve strane pa je Vakulko, kojeg u domovini porede sa Mesutom Ozilom, sa šampionom Srbije potpisao četvorogodišnji ugovor, a promicija bće biti obavljena sutra.

Sportski direktor Partizana, Ivica Iliev, izrazio je veliko zadovoljstvo obavljenim poslom, ističući da su crno-beli u dovođenju Vakulka preduhitrili brojne klubove.

– Izuzetno sam zadovoljan, pregovori su bili zahtevni, ali smo uspeli. Partizan je uspeo da pored mnogo zainteresovanih klubova bude brži i za igrača najinteresantniji da odabere baš nas. Veliki je potencijal ukrajinskog fudbala i kapiten mlade reprezentacije i igrač koji je budućnost našeg kluba. To što je izabrao naš klub dovoljno govori o rejtingu Partizana i kako ga igrači ne samo iz srpskog fudbala nego i Evrope doživljavaju. Zbog toga smo ponosni – rekao je Iliev.

Zadovoljstvo ovim potpisom izrazio je i trener Miroslav Đukić, koji je u Ukrajincu prepoznao ono što je neophodno njegovom timu.

– Radi se o kvalitenom igraču, očekivanja su velika, može da igra na nekoliko pozicija. Dobili smo kvalitetnog igrača i izbarao je pravi klub, jer će sa nama dosta napredovati – izjavio je Đukić.

Jurij Vakulo je tako postao i treće pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku, pošto su ranije klub pojačali levi bek, Slobodan Urošević, kao i vezista Đorđe Ivanović koji je danas promovisan na stadionu u Humskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter