0
Domaći fudbal

NASTAVAK LEPE TRADICIJE: Najavljen zimski fudbalski turnir ‘Čukarica 2018’

Objavljeno: 23.01.18 u 15:17

Povodom početka 26. Zimskog fudbalskog turnira “Čukarica 2018” u sali Gradske opštine Čukarica održana je konferencija za novinare.

Dvadeset i šesti po redu, zimski fudbalski turnir biće održan od 3. februara do 4. marta 2018. godine, na Adi Ciganliji na terenima Fudbalskog saveza Beograda.

Na konferenciji su učestvovali predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić, promoter turnira Miodrag Martać, direktor turnira i pomoćnik predsednika GO Čukarica Predrag Jeremić i član odbora Legenda srpskog fudbala i predsednik Trenerske organizacije Srbije Stanislav Karasi.

Prisutni su nili i članovi organizacionog odbora član Opštinskog veća Zoran Adamović, sekretar Organizacije fudbalskih sudija Beograda Miroslav Stojanović i komesar turnira Nebojša Tasić.

Predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić poželeo je učesnicima da turnir protekne u najboljem redu, fer plej igri i da vlada sportski duh.

-Čukarica je 2018-tu godinu proglasila Godinom sporta, te ćemo pored ovog turnira, nastaviti i dalje da organizujemo druge sportske aktivnosti i da vodima o računa o klubovima sa Čukarice. Turnir je nastao sa idejom da se ovaj zimski period iskoristi kao pripremni za ekipe sa teritorije Beograda, i prilika da se susretnu i odmere snage pred prolećno prvenstvo-, rekao je Srđan Kolarić poželevši svim takmičarima mnogo uspeha na predstojećem turniru.

Direktor Zimskog fudbalskog turnira Predrag Jeremić rekao je da će ovaj turnir biti prvi događaj u Godini sporta i da će se na terenima na Adi Ciganliji odigrati 42 utakmice. Promoter ovogodišnjeg turnira Midrag Martać izrazio je zahvalnost opštini Čukarica na čelu sa predsednikom Srđanom Kolarićem, istakavši da je na Čukarici svaka godina Godina sporta.

Martać je poručio da je opština Čukarica primer svim opštinama kako treba da se ponašaju prema sportistima i da mu je čast da učestvuje u organizaciji ovog turnira.

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Stanislav Karasi rekao je da mu je bila čast što je bio promoter prošlogodišnjeg Zimskog fudbalskog turnira i izrazio nadu da će se tradicija nastaviti. Nakon obraćanja pristupilo se izvlačenju parova koji će se susresti tokom takmičenja. Na turniru učestvuje 16 ekipa, dok će se od četvrtfinala takmičenju pridružiti još četiri ekipe iz sve Srpske lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter