3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BUDUĆNOST PARTIZANA: Mladi Jovanović portiv Teleoptika, još jednom pokazao svoj raskošni talenat! (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.18 u 16:45

Novi biser čuvene fudbalske škole crno-belih postigao je dva pogotka u jutrošnjem kontrolnom meču sa „optičarima“, najaviši možda svoj prolećni uspon na seniorskoj sceni.

Navijači Partizana već su dobro upoznati sa fudbalskim potencijalom koji poseduje madi Đorđe Jovanović (18), koji je i u prvestvenim mečevima pogađao za tim iz Humske.

Ovaj tinejdžer je u današnjem meču sa Teleoptikom, koji su crno-beli dobili sa 3:0, postigao dva pogotka, od čega se posebno izdvojio prvi, prilikom kojeg je Jovanović demonstrira sjajnu kontrolu lopte i snalažljivost u protivničkom petercu.

Na ovom susretu istakao se još jedan omladinac, Luka Cucin, koji je postigao trećio gol na utakmici i postavio konačan rezultat.

Partizanovi tinejdžeri su na startu priprema pokazali da i te kako poseduju potencijal, a videćemo hoće li u nastavku sezone dobiti nešto veću šansu, pre svih Đorđe Jovanović, koji je već osetio „žar“ takmičarski utakmica.

0
0

3 Komentara

  1. Veliki talenat.U zadnjih 10 Partizan nije imao ovakvog igrača. Bolji od Mitrovica.On je moderan igrac koji igraju svi u Evropi. Neka ti je sa srećom. On mora da igra .

    0
    0
    Odgovori
    • slažem se u potpunosti još je mlad i ima vremena za njega…
      za 2-3 godine ako ostane u partizanu neće mu biti ravnog, možda da nabaci malo mišićne mase
      mada se bojim da uprava ima neke druge planove sa tim igračem!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter