4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POMAMA ZA BOAĆIJEM: Dok Zvezda pregovara sa VBA, ‘umešao’ se novi Premijerligaš! (FOTO)

Objavljeno: 22.01.18 u 16:52

I dalje traje saga zvana ‘Ričmond Boaći’, a u trku za njega uključio se još jedan član Premijer lige koji je spreman da izdvoji potreban novac.

Stigao je El Fadru Ben iz Olimpijakosa i za očekivati je bilo da će Crvena zvezda ubrzo prodati Ričmond Boaći, kao što se i najavljivalo, međutim, do tog transfera i dalje nema ništa. Barem ne za sada.

Prema našim saznanjima, intenzivno traju pregovori uprave kluba iz Ljutice Bogdana sa Vest Bromvič Albionom, a sada se u igru uključio još jedan član Premijer lige, Hadersfild.

Oba kluba žele reprezentativca Gane u svojim redovima i to što pre, jer sezona na ‘ostrvu’ ne zna za pauzu. Sada je najviše na klubovima da se dogovore oko obeštećenja, koje neće biti malo.

Boaći je obeležio 2017. godinu u dresu Crvene zvezde, njegov ostanak u Beogradu posle bankrota njegovog bivšeg kluba ispostavio se kao pun pogodak i bilo je za očekivati da će njegova sledeća stanica biti neka od najvećih liga u Evropi. Videćemo samo na kom će klubu pasti izbor.

FOTO: STARSPORT

Na tragu informacija: Mirko Marković

0
0

4 Komentara

  1. Za ove laži neko treba da odgovara, jer neosnovano koristi ime Vest Bromvič Albiona, nikrivog ni dužnog! Svi koji znaju engleski jezik mogu da uđu na zvanični sajt Vest Bromvič Albiona http://www.wba.co.uk i u rubrici „latest news“ (najnovije vesti), mogu pročitati o najnovijim zbivanjima oko prelaznog roka. Pominju se imena nekih igrača, koja su interesantna za klub ali nema ni pomena o interesovanju kluba za Boaćijem. Neko bi trebalo da objasni Boaćiju da su mu preporuke za transfer u Englesku, bile dve utakmice u ligi Evrope, protiv Arsenala. Na tim utakmicama Boaći je ostao upamćen po vanvremenskim promašajima i po izuzetno lošoj igri. Šta on misli kako da uđe u Englesku da li na osnovu dobrih igara ili na osnovu laži po tabloidima?!

    0
    0
    Odgovori
    • E moj inspektore..bolje bi bilo da se bavis sa vasim BOMBAMA Jer cujem sprema vam se jedna iz ukrajine i iz spartaka…haha..boli te cifra koju Zvezda treba dobiti za Boacia jel tako kad se sjetis posto je partizan prodao svog najboljeg igraca Evertona nemozes spavati jeli tako pa su ti krivi neki portali koji pisu o Boaciu eeee moj patenice…

      0
      0
      Odgovori
      • Odgovor za „Milana“ i „Terzinog sestrića“. Vidi se da ste iz okruženja onog tzv. menadžera, na privremenom radu, u Zvezdi, jer nemate argumente nego se samo služite negiranjem, pljuvanjem i manipulacijama. Istina je samo jedna a to je da za Boaćijem ne postoji interesovanje apsolutno nikoga, jer ljudi nisu slepi, videli su kakav je igrač taj nemilosrdni strelac Boaći, iz penala, sa ili oko gol linije, sa njivastih terena u Super ligi Srbije. Dve utakmice protiv Arsenala su bile Boaćijev Diplomski rad! Nije ga položio sa uspehom! To je jedina istina! Sve ostalo su laži, nebuloze i mistifikacije!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter