Navijači Partizana imaju puno razloga za zadovoljstvo ovog ponedeljka, stigla im je treća velika vest kada se radi o prelaznom roku.

Povezane vesti

Tokom vikenda sportska javnost bila je iznenađena informacijom da je neimenovani igrač na probi u ‘Teleoptiku’, zbog koje je čak i navijačima i novinarima bio zabranjen ulaz u Partizanov trening kompleks, a ubrzo smo saznali da je u pitanju Juri Vakulko, poznat i kao ‘Ukrajinski Mesul Ozil’.

Već danas nam stiže saznanje da su Miroslav Đukić i njegovi saradnici veoma zadovoljni kvalitetima Vakulka i već sutra bi trebalo da se sa njim potpiše ugovor na čak četiri godine!

Od toga ga dele samo medicinski pregledi i ukoliko ih prođe, centralni vezni igrač postaće treće pojačanje ‘parnog valjka’ ove zime. Pre njega, to su postali Slobodan Urošević iz Napretka i Đorđe Ivanović iz Spartaka, koji će sutra u 14 časova biti promovisan na stadionu u Humskoj.

Kapiten mlade reprezentacije Ukrajine napustio je Dnjepar usled loše finansijske situacije u tom klubu i odlučio je da karijeru nastavi u Partizanu, sa kojim će već u sredu otputovati na zimske pripreme na Kipar.