5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Partizan ispunio najveću želju navijača, stiže najbolji! (FOTO)

Objavljeno: 22.01.18 u 12:58

Posle višenedeljnih pregovora čelnih ljudi šampiona Srbije, došlo je do dogovora.

To znači i da će Partizan uskoro u svojim prostorijama predstaviti novo pojačanje.

Dogovor je postignut između Partizana i Spartaka i kako saznaje HotSport Đorđe Ivanović (22) je drugo zimsko pojačanje Partizana posle Slobodana Uroševića.

Posle nekoliko nedelja pregovora postignut je sporazum da najbolji igrač Superlige Srbije se preseli u Humsku i potpisaće ugovor na četiri godine.

Rukovodstva su pronašla rešenje i Subotičanima treba da pripadne 400.000 evra za obeštećenje, kao i dvadest odsto od dalje prodaje. Sjajni vezista prema slovu ugovora treba da ima mesečnu platu od 10.000 evra, a posle lekarskih pregleda sutra se očekuje promocija. Za sredu je planirano da Ivanović putuje sa ekipom na drugi deo priprema na Kipar.

Partizan je uspeo da završi posao, a Ivanoviću se ispunila želja da obuče crno-beli dres i postaće svakako jedan od aduta trenera Miroslava Đukića na tri fronta od februara. Za Spartak je Ivanović upisao 101 meč i postigao 27 golova.

FOTO: STARSPORT
0
0

5 Komentara

  1. Srecni smo i zadovoljni! Tako treba, Partizane nass!
    Treba samo najbolji da igraju u Partizanu, to mora da bude zakon prirodne selekcije u srpskom fudbalu! Nikad trziste Srbije prepustiti rivalu bez obzira na nasu stvarno kvalitetnu Akademiju TELEOPTIK. Sad sledi Zerar Govu iz Kairata, taj nam treba da unistavamo nemani! Ostaje ,pored Govua, i da se resi pitanje pozicije zadnjeg veznog. To je goruce pitanje. U slucaju verovatnog odlaska Jevtovica, morace se naci i adekvatna ako ne i bolja zamena za njega. Jedan vrlo versantilan libero sa univerzalnim mobilitetom bi bas dobro legao. Ne bi smeli da se oslonimo bas na rovitog Kosovica, iako on poseduje sve kvalitete za tu poziciju.
    NAPRED PARTIZAN!!! Gazi samo gazi….!

    0
    0
    Odgovori
    • Evropski kazes…od koga si to cuo od Djukica mozda…to ti je ono sto narod kaze ..vidjela zaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu…

      0
      0
      Odgovori
  2. Pravi potez,sve pohvale…Dobro doso u evropski Partizan….talenat ima…samo rad,rad i rad…da kroz Partizan pomogne i sebi i klubu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter