Fudbaleri Crvene zvezde danas se vraćaju u Beograd nakon odrađene prve faze zimskih priprema.

Povezane vesti

Utisak je da su Zvezdini fudbaleri dobro radili, ali konačnu reč po ovom pitanju svakako daje šef stručnog štaba Vladan Milojević.

— Mogu da budem zadovoljan, odradili smo sve ono što smo planirali, i ono što je jako bitno imali smo fenomenalne uslove. Ovde u Almira hotelu domaćin je učinio sve da se osećamo kao u Beogradu. Takođe, teren koji smo imali na raspolaganju je bio u odličnom stanju. Kiprani su narod koji obožava fudbal, prati fudbal, i moram da se zahvalim ljudima iz hotela, kao i opštine jer su nam dali glavni teren. To je teren gde FK Pafos igra svoje zvanične utakmice, a mi smo na njemu trenirali. Nismo imali problema što se tiče vremena, možda je samo jedan dan bio problematičan i iskoristili smo vreme na dobar način — sumirao je Milojević.

Odnos prema treningu i pristup je nešto što svakog trenera posebno interesuje kada su fudbaleri u pitanju. Zvezdin strateg je veoma zadovoljan svojim fudbalerima.

— Zadovoljan sam učinkom i motivacijom, kao i zalaganjem. U ovom trenutku smo malo u lakšoj poziciji nego letos, skoro svi igrači su ostali sa nama, i oni su navikli na mene i ja na njih. Sada kada se poznajemo, mnogo je lakše. Novi igrači su se dobro uklopili. Ben nije mnogo igrao, malo je van takmičarskog ritma, očekujem da će brzo i on biti na pravom nivou što se tiče fizičke pripreme. Hajdin je igrač kojeg smo uzeli jer je kvalitetan, jer je naše dete, dobro se uklapa i biće mu potrebno još vremena, ali nema tu nikakvih problema.

Omladinci su, takođe, ostavili veoma dobar utisak.

— Kod njih mi je mnogo bitno to što su profesionalci i dobri momci, žele da uče i da rade. Njihov talenat nije sporan, ali da bi bio pravi fudbaler i profesionalac, pored talenta moraš da budeš i dobar momak. Mogu da kažem da sam izuzetno zadovoljan njima, i eto, sada smo ih poveli na pripreme i oni su budućnost Crvene zvezde i na njih će se Zvezda u budućnosti oslanjati, i presrećan sam što ih imam — rekao je Milojević.

 

(Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda)