4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TEK STIGAO U ZVEZDU: Sad postaje ‘stranac’

Objavljeno: 21.01.18 u 13:25

Crvena zvezda je kao drugo zimsko pojačanje dovela Stefana Hajdina iz subotičkog Spartaka, a on će sad posle kluba promeniti i zemlju.

Dobra sezona je iza mladog Stefana Hajdina, što je Crvena zvezda na vreme primetila i kupia levog beka od Spartaka. Ipak, igre novog člana crveno-belih nisu zapale za oko samo čelnicima kluba iz ‘Ljutice Bogdana’, već i Ljubiši Tumbakoviću.

Kako prenose Novosti, Stefan Hajdin bi mogao da debituje već u martu za Crnu Goru. Naime, ‘komšije’ žele da iskoriste to što mladi igrač nije u planovima Srbije. Videćemo epilog…

0
0

4 Komentara

  1. Moj brat od tetke živi u Podgorici! Kada leti dođe u Beograd, onda mi ispriča kako je tamošnjim Srbima, koji tamo nemaju nikakva prava. Samo da navedem činjenice: u C. Gori je ćirilica izbačena iz upotrebe, srpski pisci su izbačeni iz lektire za osnovne i srednje škole, srpski jezik je zakonom ukinut, oduzimaju nam crkve SPC, vodi se i dalje najstrašnija satanizacija Srba kroz državne medije.
    Državna Agencija za elektronske medije, uvek kada igra reprezentacija Srbije u fudbalu, košarci, odbojci, rukometu ili kada igraju Zvezda i Partizan, u ligi Evrope, zamrači ekrane na srpskim kanalima, koji se navodno nude preko raznih provajdera, iz Podgorice, u sklopu TV paketa. I tada Srbi ne mogu da gledaju svoje ekipe!
    I pored toga nekoliko Srba, iz Srbije, koji nemaju nacionalnu svest, igraju za ovu anti-srpsku državu, a to su: Filip Stojković, Adam Marušić, Nemanja Nikolić, Marko Simić, Mirko Ivanić i Milan Rodić!

    0
    0
    Odgovori
    • Taj ti je rodjak lazov
      Ćirilica je u upotrebi po želji, Srpski jezik je jedan od zvaničnih jezika, lektire su kao i u Srbiji
      Srpske ekipe i reprezentacije se mogu gledati na javnom servisu.
      Jel’ te sramota da ovako javno lazes a citaju te ljudi koji znaju istinu?
      U CG niko nikome nista ne brani. Niti moze zabraniti. Btw predsjednik drzave je nacionalno izjašnjeni Srbin

      0
      0
      Odgovori
  2. Sramota I za Zvezdu I za nas nacionalni tim. Stojkovic, Ivanović (Bate Borisov) sad ovo. Kad ovako svoju zemlju odjavljuju za klub ih tek nije briga. Gde je nacionalni ponos? Bruka

    0
    0
    Odgovori
  3. Za anti srpsku zemlju kao što C.Gora može igrati samo Srbin, koji nema nacionalna osećanja! Zabraniti misionarima anti-srpske države Crna Gora (Aleksandru Jankoviću, Bati Mirkoviću i Ljubiši Tumbakovskom), da vršljaju po Srbiji, vrbuju igrače i rade za intetrese druge države. To je klasična špijunaža i zato bi se u nekoj pravnoj državi i te kako odgovaralo! Zamislite da to rade u Izraelu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter