0
Evropske lige

SERIJA A: Napoli preživeo Bergamo i sačuvao lidersku poziciju (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.18 u 15:09

Fudbaleri Napolija ostvarila je pobedu na gostovanju ekipi Atalante, rezultatom 1:0, u utakmici 21. kola italijanskog šampionata.

Ekipa Maurisija Sarija je na jednom od najneugodnijih gostovanja na „čizmi“ slavila pogotkom Drisa Mertensa, koji je izabrao najbolji mogući momenat da prekine golgeterski post koji je trajao tri meseca.

Prvo poluvreme ekipa iz Bergama je bila konkretnija, češće pretila, no gosti su uspeli da odole njihovom pritisku i drugo poluvreme dočekaju u egalu.

Nastavak je izmenio sliku na terenu, pošto je Napoli krenuo odlučnije ka golu Atalante, a takav pristup im se isplatio u 65. minutu, kada je Mertens iskoristio asistenciju Kaljehona i doveo svoj tim u vođstvo.

Domaćin nije imao previše pravih šansi da u nastavku dođe do poravnanja, a najbolju je svakako propustio Kristante u 72. minutu, kada je njegov dobar udarac zaustavio Reina.

Ovim trijumfom Napoli je sačuvao bodovnu prednost u odnosu na Juventus, koji u ponedeljak igra svoj meč protiv Đenove.

Izvor:Youtube/Patrick Football

TALIJA 1 – 21. KOLO

Nedelja

Atalanta – Napoli 0:1 (0:0)
(Mertens 65)

Bolonja-Benevento

Verona-Krotone

Lacio-Kjevo

Sampdorija-Fjorentina

Sasuolo-Torino

Udineze-Spal

Kaljari-Milan

Inter- Roma

Ponedeljak
Juventus-Đenova

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter