Partizan ne odustaje od Đorđa Ivanovića, mada je po poslednjim informacijama on miljama daleko od Humske.

Povezane vesti

Crno-beli ne odustaju, ali ni čelnici Spartaka. Partizan želi odličnog Đorđa Ivanovića, igraču je Humska želja, ali…

Kako je prvi čovek subotičkih ‘golubova’ ponovio za Informer, Partizan je miljama daleko od ofanzivnog veziste. Ponuda iz Humske koja je stigla u Suboticu glasi 300 hiljada evra i 10 posto sledećeg transfera.

– Sad da imam ponudu od 390.000 evra i 20 odsto, ne bih ga prodao! Partizan je miljama daleko od Ivanovića. Oni nude 300.000 evra i 10 odsto. Legija nudi 350.000 evra i 15 odsto. Ne može! Ne damo! Zna se koliko igrač vredi. Ima nekolko ponuda za njega. Prihvatićemo isključivo onu koja nas zadovolji ili neće ni ići – rekao je Dragan Simović za Informer.

Đorđe Ivanović je istakao da želi u Partizan, ali prvi čovek Spartaka kaže da oni ne mogu sebi da prirede takav luksuz i odreknu se većeg novca.

– Možemo da imamo razumevanja za njegove želje ako je reč o nekim malim razlikama u parama, ali uveravam vas da ni on sam nije gadljiv na novac! On malo jeste, a malo i nije rekao da hoće samo u Partizan. Ljudi misle da mogu da nam ga uzmu medijskim pritiscima i marketingom. To ne ide tako. Nemamo mi prostora da nekom poklanjamo igrača – izričit je bio Dragan Simović.