Kako je jutros najavljeno, mladi ukrajinski fudbaler stigao je u Beograd gde trenira sa crno-belima, a sada je otkriven i njegov identitet koji u prvi mah nije obelodanjen.

Povezane vesti

Kako HotSport saznaje, u pitanju je mladi reprezentativac Ukrajine, Juri Valulko (20), koji je u na probu u redove srpskog šampiona došao kao slobodan igrač, pošto mu je sa prvim danom 2018. godine istekao ugovor sa Dnjeprom.

Vakulko, koji pokriva poziciju centralnog veznog, je već odradio nekoliko treninga sa Partizanom, čak i jedan probni meč, a novi test ga očekuje već u utorak kada će crno-beli odmeriti snage sa ekipom Teleoptika.

Mladog fudbalera, koga su u domovini prozvali ukrajinski Ozil, odlikuje odlična tehnika i rukovodstvo beogradskog kluba u njemu vidi potencijalnu zamenu za Evertona Luiza koji se preselio u Italiju.

Ukoliko u narednim danima ostavi dobar utisak na čelnike tima iz Humske, Vakulko će otputovati i na Kipar sa ekipom i odraditi pripreme pod dirigentskom palicom Miroslava Đukića. Sam odlazak sa ekipom na “rajsko ostrvo” verovatno bi značio i da je dogovor na pragu.

Izvor:Youtube/Canadian Kricket

Na tragu informacije: Mirko Marković