0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Dva velika košarkaška derbija i Premijer liga su pred nama, kao i Đokovićev povratnički pohod u Australiji

Objavljeno: 20.01.18 u 08:55

Današnji dan obeležiće dva velika košarkaška derbija, jedan u ABA ligi, drugi u NBA ligi, susreti Premijer lige, kao i nastavak takmičenja na Australijan openu.

Navijači Partizana će imati prilike da od 19 časova isprate duel svojih ljubimaca u okviru ABA lige u jednom od „klasika“ ovog takmičenja, pošto u Beograd stiže ekipa Cibone iz Zagreba. Crno-beli imaju imperativ pobede kako bi ostali u trci za plasman u plej-of.

Drugi susret koji privlači pažnju što se košarke tiče jeste meč NBA lige između Klivlenda i Oklahome, jer direktan „sudar“ Lebrona Džejmsa i Rasela Vestbruka jednostavno mora da bude spektakularan.

Što se fudbala tiče, na programu su mečevi španske Primere, nemačke Bundeslige i Premijer lige Engleske, a posebno interesantno će biti u Njukaslu, gde domaći sastav dočekuje „ranjeni“ Mančester Siti, pa ne bi bilo iznenađenje ukoliko ekipa Aleksandra Mitrovića na svojoj koži oseti sve frustracije čete Pepa Gvardiole nakon poraza od Liverpula u prošlom kolu.

Novak Đoković danas od 9h igra meč trećeg kola na Australijan openu. Protivnik je 22. teniser sveta, 30-godišnji Albert Ramos Vinjolas, uz prenos na Eurosportu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter