Žan Mišel Ola, prvi čovek Liona, dao je veoma interesantnu izjavu pred nedeljni meč francuske Lige 1 protiv Pari Sen Žermena.

Povezane vesti

Ekipa PSŽ u Lion dolazi nakon pobede od 8:0 nad Dižonom, uz četiri gola Nejmara, a upravo je Brazilac bio centralna tema razgovora koji je Ola obavio sa novinarima “Le Figara”:

Gledao sam PSŽ bez Nejmara, sigurno je doneo nešto novo, nešto više. Ipak, ja više volim Nabila Fekira. Ne stavljajte to u naslov jer će Nejmar imati motiv da dokaže da je bolji u nedelju! Nabil je naš “mali Nejmar”, a i Bertrand Traore izgleda kao Nejmar po stilu driblinga, ubrzanja… Sigurno je da nisu pobedili pre utakmice, rekao je Ola.

Poznat kao čovek koji kritikuje način funkcionisanja Pari Sen Žermena, i sada je nastavio u istom tonu:

PSŽ ima budžet od 800 miliona evra, što je četiri puta više u odnosu na Lion. A igramo u istoj ligi. Aplaudiram im za uspehe u Ligi šampiona, navijaću za njih protiv Real Madrida iako mi je Florentino Perez prijatelj. Predsednik Parižana je dobar momak, Naser Al-Kelaifi je kvalitetan lider, bogat, zgodan, mlad, inteligentan. Nemam ništa protiv njega, već protiv načina funkcionisanja u koji se on uklapa, zaključio je Ola.