Damjan Le Talek do leta ostaje u Zvezdi, spas jedino produžetak ugovora, mada Francuz to ne želi da učini.

Povezane vesti

Činilo se da će Damjan Le Talek prvi od stranaca već posle Nove godine napustiti Crvenu zvezdu, a kako saznaje HotSport defanzivac je na korak do odluke da ostane u klubu do isteka ugovora. Tačka treba da bude stavljena do 26. januara i odlaska ekipe na završne pripreme u Antaliju, gde sledi uigravanje ekipe za nastavak sezone. Francuz nije hteo da prihvati ponudu iz Turske (Trabzon i Bašakšehir) i Poljske (Legija). Štoper ne mari da sačeka jun i onda kao slobodan igrač napusti Beograd.

Zvezda mu je nudila novi, jači, ugovor, kao i kolegama Mičelu Donaldu i Geloru Kangi. I svi su ostali imuni na uslove koji su sjajni za srpske prilike. Ipak, ima vremena da se nešto promeni u narednih desetak dana, kada je u putanju dalji status trija, a možda je rastanak sa Kangom pitanje dana, mada Gabonac još nije definitivno prihvatio da se preseli u Spartu iz Praga.

Damjan Le Talek je u Crvenu zvezdu stigao 2016. godine i na 64 utakmice postigao je šest golova. Bio je član svih mlađih selekcija francuske reprezentacije.