GO Čukarica po 26. put je organizator Zimskog turnira u fudbalu – ‘Čukarica 2018’.

Povezane vesti

I ove, kao i prethodnih godina fudbalske snage ukrstiće 16 ekipa sa Čukarice i Beogradskih opština na terenu FSB na Adi Ciganliji. Dok će se u četvrtfinalu priključiti ekipe iz Srpske lige i to Istok, Zapad, Vojvodina, Beograd.

Ovaj 26. turnir i ovog puta će se održati na Adi ciganliji na terenu FSB sa veštačkom travom, tako da će učesnici imati prave uslove za takmičenje, koje je u stvari zamišljeno kao pomoć GO Čukarica, fudbalskim klubovima da se što bolje pripreme za nastavak takmičenja u prolećnom delu prvenstva liga u kojoj učestvuju. Gradska opština Čukarica ovim svojim primerom pokazuje da ima volju da pomogne razvoju sporta a naročito u 2018. godini koja je na opštini Čukarica i proglašena za godinu sporta.

Promoter ovogodišnjeg zimskog turnira Čukarica 2018. je naš istaknuti fudbalski stručnjak Miodrag Martać.

Prema prošlogodišnjim iskustvom i ovoga puta nas očekuje 42 utakmice koje će se odigrati svakog vikenda u vremenu od 3. februara do 4. marta.

Pozivamo učesnike da prisustvuju konferenciji za štampu i izvlačenja parova koje će se održati 23. januara 2018.godine u velikoj svečanoj sali GO Čukaica sa početkoom u 12:00 časova.

SPISAK UČESNIKA ZIMSKOG FUDBALSKOG TURNIRA ČUKARICA 2018.

1. LOKOMOTIVA – Čukarica
2. IMT – Novi Beograd
3. GSP POLET -Dorćol – Palilula
4. BRODARAC – Novi Beograd
5. C. ZVEZDA MML – Zvezdara
6. LEŠTANE – Grocka
7. SREMČICA – Čukarica
8. IM RAKOVICA – Rakovica
9. BSK 1926 – Baćevac
10. DUNAVAC – Grocka
11. KOMGRAP – Čukarica
12. BORAC Ostružnica – Čukarica
13. RUŠANj – Čukarica
14. VELIKA MOŠTANICA – Čukarica
15. ŠEĆERANAC ADA –Čukarica
16. SPARTA – Čukarica

OD ČETVRTFINALA SE PRIKLjUČUJU kao predstavnici 4 grupe Srpske lige:

1. DINAMO – Pančevo
2. KOLUBARA – Lazarevac
3. BUDUĆNOST KRUŠIK 2014 – Valjevo
4. CAR KONSTANTIN – Niš

– Pozivamo ljubitelje fudbala da isprate ovo takmičenje i uživaju u pregršt dobrih utakmica. GO Čukarica i Organizacioni odbor turnira, žele svim učesnicima što bolji rezultat i fer-plej takmičenje – stoji u saopštenju organizatora turnira.