Da je fudbalski klub Radnički jedna velika porodica ponovo je pokazao kroz društvenu akciju u kojoj je ugostio svoje verne navijače – porodice Pavlov i Matijašević.

Povezane vesti

Članovi ovih porodica danas su se slikali i družili sa fudbalerima svog omiljenog tima, igrali fudbal i dobili autograme, a klub ih je za bezuslovnu podršku nagradio potpisanim majicama i loptama.

Sofija (6), Strahinja (8) i Lazar (4) Matijašević ne propuštaju nijedan meč Radničkog, a retki su slučajevi da ih možete videti bez nekog obeležja niškog kluba na svojim majicama, šalovima, kapama… I njihovi roditelji Suzana i Saša su verni navijači kluba i glavni “krivci” što su ova deca vaspitana da od malih nogu cene prave vrednosti i podržavaju svoj lokalni klub.

FOTO: RADNIČKI NIŠ

Njihovi drugari Milan (10) i Nikola (7) Pavlov takođe su stalni gosti kako na tribinama stadiona Čair. Jelena i Miodrag pravovremeno su usmerili svoje sinove ka domaćem vaspitanju i lokal-patriotizmu.

Radnički je ovim gestom još jednom potvrdio da misli na svog 12. igrača i da su navijači veoma bitan segment za klub. Kroz lepo druženje i darove zahvalio im se za nesebičnu podršku koju pružaju bez obzira na vremenske uslove i kilometražu. Osim podrške koju pružaju sa tribina, svakodnevno rade na širenju lokal-patriotizma i promociji Radničkog noseći njegova obeležja, te tako utiču i na svoje vršnjake kojih je sve više na stadionu.

Radnički će u narednom nastaviti da kroz društveno-odgovorne akcije radi na socijalizaciji kluba i približavanju istog svojim navijačima, simpatizerima i sugrađanima.

FOTO: RADNIČKI NIŠ