Slepi miševi bi uskoro u svojim redovima trebalo da imaju još jednog srpskog fudbalera.

Povezane vesti

Za minute na Mestalji se trenutno bori Nemanja Maksimović koji bi mogao da dobije dobro društvo.

Talentovani napadač Uroš Milovanović bi na leto trebalo da se preseli u Valensiju nakon što je uspešno obavio probu u ovom španskom gigantu kako javlja Mondo. Radi se o momku rođenom 2000. godine koji neće moći da ode u Španiju pre septembra, kada postaje punoletan. Igra na poziciji napadača sa veoma dobrim fizičkim predispozicijama, ima 190 santimetara i interesovanje za njega su ranije pokazala i dva najveća srpska kluba.

Ipak, odlučio je da se oproba na desetodnevnoj probi na Mestalji gde je zadovoljio, te će na leto dobiti ugovor sa Valensijom, a od oktobra ove godine bi mogao da debituje i za prvi tim kada postane punoletan i stekne pravo za to.

Čačanin trenutno nastupa za OFK Beograd koji je primamljiv talentima širom Srbije iako se trenutno nalazi u izuzetno nepovoljnoj situaciji. Prva stanica Milovanoviću u Španiji biće Valensija B (Valensija Mestalja) dok će njegov rad svakodnevno pratiti i stručni štab prvog tima jer se radi o nekome na koga Slepi miševi računaju za dolazeće godine.

(Izvor: YouTube/Goran Milovanovic)