SPAL je završio posao sa Partizanom, a vezista se posle treninga pozdravio sa saigračima u ‘Zemunelu’ i poželeo im uspešno proleće.

Završena je dvogodišnja misija Evertona Luiza (29) u Partizanu, a Brazilac karijeru, kako je HotSport najavio, nastavlja u Italiji. Novi klub je SPAL sa kojim će ‘karioka’ potpisati ugovor na dve i po godine, a pre toga slede lekarski pregledi.


Tokom dana klubovi su definitivno utanačili posao po kojem će Partizanu pripasti 700.000 evra, dok petnaest posto od ove sume pripada prethodnom klubu igrača, Sent Galenu.

Posle drugog treninga na SC ‘Teleoptik’ Everton se pozdravio sa dojučerasnjim saigračima i stručnim štabom poželevši im mnogo uspeha na proleće i da ispune očekivanja na tri fronta.

Za crno-bele je upisao 52 zvanična meča i postigao tri pogotka, a u SPAL-u očekuju da bude ključ opstanka i njegova godišnja plata iznosiće 800.000 evra!

FOTO: STARSPORT

Partizan uveliko traži zamenu i pokušaće da dovede Sašu Zdjelara iz Olimpijakosa, a čeka se rasplet i oko pozajmice Radosava Petrovića iz lisabonskog Sportinga.