0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOVAN NIŠIĆ: Čekam svoju šansu, trudim se da budem što opušteniji

Objavljeno: 17.01.18 u 12:55

Već treću godinu zaredom talentovani fudbaler odrađuje pripreme sa prvim timom crno-belih.

Vezista Teleoptika Jovan Nišić je i ovoga puta dobio šansu da odradi pripreme sa seniorima Partizana i bude jedan od desetorice koje je odabrao Miroslav Đukić.

– Prvu priliku da treniram sa najboljom ekipom Partizana dobio sam još kod Zorana Milinkovića, da bih kod Ivana Tomića prošao kompletne pripreme. I tad, kao i sad, trudim se da uvek dam maksimum, s tim što sam sad opušteniji na treninzima, mogu reći i dosta zreliji. Prija mi ovo, počeo je priču mladi fudbaler.

Vezni fudbaler je pomenuo i svoje saigrače iz Teleoptika, koji ga prema njegovim rečima, čine boljim fudbalerom.

– Ponosan sam na sve moje drugare iz Teleoptika, ne samo one koji su dobili šansu na pripremama, već i na sve ostale koji su nam omogućili da budemo ovde. Sve nas krasi pre svega drugarstvo, a najvažnije je da se i ovde kada smo sa prvim timom međusobno pomažemo.

Potom je Nišić i dao zanimljivu izjavu za klupski sajt o svom saigraču Nebojši Kosoviću uz kojeg posebnou uživa radeći:

– Uživam da gledam Nebojšu Kosovića i želim mu što brži povratak na teren. Igra na istoj poziciji kao ja, od njega dosta mogu da naučim. Kića je veoma pametan igrač, ima odličan osećaj za asistenciju i voli da igra unapred. Što se mene tiče, spreman sam da radim na svemu, da postojeće kvalitete nadogradim, a one u kojima sam slabiji dovedem na potreban nivo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter