1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIEV OTKRIVA: Everton bi mogao uskoro da potpiše, šta će biti ove zime sa ‘bombama’

Objavljeno: 17.01.18 u 11:15

Sportski direktor šampiona Srbije ima dosta posla u ovom prelaznom roku za dovođenje pravih pojačanja u Humsku.

Kostur tima je napravljen letos, sada je potrebno da se uz nekoliko novajlija Partizan dodatno učvrsti.

Prvi od onih koji će pojačati crno-bele jeste Slobodan Urošević koji je već promovisan u Humskoj. Još par imena je u opticaju kao moguća pojačanja za ovu zimu, a uglavnom se radi o domaćim igračima i to većina iz Superlige. Ivica Iliev je govorio i o mogućim ‘bombama’ odnosno zvučnim pojačanjima koja će očigledno ovog prelaznog roka izbeći Humsku.

– Otkad sam na poziciji sportskog direktora postavili smo visoke standarde oko dolazaka i oko odlazaka iz Partizana. ‘Bombe’ ove zime ne mogu da obećavam, jer ćemo možda čekati i poslednje dane prelaznog roka za realizaciju nekog posla. Tu konkretno mislim na Tavambu, kazao je Iliev za Novosti.

Iliev je najavio i jedan potencijalni odlzaka, reč je o Evertonu Luizu koji će se, kako je HotSport i pisao, najverovatnije preseliti u SPAL:

– Everton je blizu SPAL-a, a mi gledamo da korektno odradimo posao u interesu kluba i u interesu igrača koji je dao mnogo Partizanu. Everton je prekjuče došao iz Brazila, priključio se treninzima prvog tima. Pričali smo, sjajno je raspoložen i nadam se da ćemo ovih dana imati dobre vesti i za njega i za Partizan.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter