1
Domaći fudbal

SA MALIM ZAKAŠNJENJEM: Everton stigao u Beograd i odmah se oglasio putem društvenih mreža (FOTO)

Objavljeno: 15.01.18 u 17:24

Brazilski vezista je u Srbiju stigao tri dana nakon što je Partizan startovao sa pripremama, a u narednim danima se očekuje definitivno razrešenje situacije oko njegove dalje karijere.

Jedan od gorućih problema rukovodstva srpskog šampiona jeste dalji status Evertona Luiza, koji je nedavno odbio potpisivanje novog, pojačanog ugovora sa crno-belima a kome vežeći ističe na kraju tekuće sezone.

Jedan od nosilaca igre tima Miroslava Đukića kasni malo na početak priprema, budući da je dobio nekoliko dana produženog odmora zbog nedavnog porođaja supruge. Kako su na okupljanju tima u SC Teleoptik, pred sam start priprema, najavili sportski direktor Partizana, Ivica Iliev i generalni direktor, Miloš Vazura, sa Brazilcem narednih dana predstoje ozbiljni pregovori, nakon kojih bi situacija oko njegove dalje karijere trebala da bude jasna.

Stav uprave je da Everton u slučaju dobre ponude može da napusti Humsku, tim pre što zbog suspenzije zbog kartona neće moći da pomogne saigračima u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope protiv Plzenja.

Za sada je najozbiljnije interesovanje za vezistu beogradskog tima pokazao italinaski prvoligaš SPAL, koji igraču prema rečima njegovog menadžera nudi platu od 800. 000 evra.

U narednim danima će celokupna situacija oko Evertona Luiza postati jasna, a u međuvremenu Brazilac je svoj dolazak u Beograd objavio na društvenoj mreži „Instagram“. Očigledno „karioku“ je malo presekla zima koja je ovih dana „zaoštrila“ u našoj zemlji, ali vrlo je moguće da će uskoro otići na neku narednu destinaciju.

Foto: Printscreen Instagram

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter