1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POVREDA PROŠLOST: Partizan očekuje prolećnu ‘eksploziju’ Kiće Kosovića!

Objavljeno: 15.01.18 u 19:00

Dok se nagađa sa brojnim imenima koja bi u Humsku mogla da dođu kao pojačanja u veznom redu, mnogi zaboravljaju da će crno-beli na proleće jedno od najvećih pojačanja dobiti iz sopstvenih redova.

Naime, četiri meseca nakon što je doživeo povredu prednjih ukrštenih ligamenata, zbog koje je morao na operaciju u Rim, Nebojša Kosović se na startu priprema za nastavak sezone vratio u igrački pogon.

Reklo bi se da se popularni Kića u pravo vreme vratio treninzima, pa će tako spreman dočekati prolećni deo sezone u kojem će biti veliko pojačanje Partizana u pokušaju da ostvari svoje abicije, koje su uvek najviše.

− Divan je osećaj vratiti se na teren i ponovo biti sa mojim saigračima. Iskreno, mnogo sam se uželeo fudbala i jedva čekam da upišem prve minute. Tačno je prošlo 4 meseca, krenuo sam da radim sa ekipom normalno sve stvari osim igranja na dva gola. Fali mi još malo da se oslobodim straha da bih mogao da krenem sa igrom. Ali sve je to normalan proces i siguran sam da će i to brzo doći-, rekao je Kosović za klupski sajt.

Iako je povratak možda došao brže nego što je slučaj nakon ovakvih povreda, iza Kosovića je dug period mukotrpnog rada i priprema za povratak. Velike zasluge za brz oporavak mladog veziste snosi doktor Andrija Milutinović, koji je jedan od najboljih srpskih stručnjaka za oporavak igrača.

− Sa Androm je stvarno savršeno raditi i ujedno velika privilegija, ali i veoma naporno. Svi su mi rekli da posle njega izlaziš iz povrede duplo jači i stvarno se osećam jako dobro. Prva dva meseca sam bukvalno provodio po ceo dan kod njega, a sada smo ušli u tu završnu fazu i hvala mu mnogo što mi je pomogao- rekao je Kosović, koji izrazio nadu da će u timu biti već za meč sa Viktorijom iz Plzena.

− Spremaću se za utakmicu sa Viktorijom Plzen kao da treba da igram, ali idem polako, neću žuriti. Početak marta bi trebalo da bude to to-, rekao je crnogorski internacionalac, koji ističe da bi odlazak Evertona iz Paritana bio veliki veliki hendikep za tim, ali da će on i saigrači učiniti sve da se njegov odlazak što manje oseti.

− Sigurno da će nam faliti Evi i njegova borbenost i igra na terenu, ali svi igrači u Partizanu moraju da budu na pravom nivou u svakom trenutku ko god da dolazi ili odlazi. Tako ću i ja kada budem na terenu dati sve od sebe da pomognem Partizanu. Šef Đukić traži da igramo brz i tečan fudbal sa visokim ritmom i svaki igrač mora biti spreman na to- zaključio je Kosović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter