1
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

NENAD MILIJAŠ: Niko nas ne pita da li nam prija…

Objavljeno: 15.01.18 u 14:10

Drugog dana boravka na Pafosu fudbaleri Crvene zvezde su po pojačanom ritmu nastavili sa treninzima.

I danas su na programu dva treninga, a jedan od najiskusnijih i fudbaler koji iza sebe ima mnogo priprema sa Crvenom zvezdom Nenad Milijaš ističe značaj prvog dela priprema.

– Juče smo tek doputovali, imali smo uvodni laganiji treninig. Danas je već drugačije, trening je bio duži, a i radilo se s loptom. Igračima je uvek lakše kada se radi s loptom. Suvi treninzi jesu teški, dugo traju, ali znamo za šta se spremamo. Niko nas ne pita da li nam prijaju ili ne, znamo i sami da su nam ti treninzi potrebni za kasnije. To je normalno, svake pripreme su teške. Fokusirani smo na treninge, ne razmišljamo o utakmicama već samo o sticanju fizičke pripreme. Jesmo tek na početku, ali ne traju dugo i moramo se što pre spremiti za Evropu — jasan je Milijaš.

Ekipa je i prethodne godine boravila u istom ovom mestu.

– Pafos je super, uslovi su čak i bolji nego prethodne godine, tereni su odlični. Vreme nas za sada služi, tako da smo prezadovoljni.

Najteže je svakako najmlađima. Na spisku fudbalera našla su se i četvorica omladinaca.

– Ovo su njihove prve pripreme i sa te strane im je i najteže, malo su uplašeni. Ali, fini su i vredni. Mi smo tu da im pomognemo koliko možemo, ovde je teže nego u omladincima gde su oni glavni, oni koji vode. Ovde moraju da pomažu, da nose stvari, ali svi smo prošli kroz to — rekao je Milijaš.

0
0

1 Komentara

  1. Pao mi je kamen sa srca! Sada mi je lakše, kada me je Milijaš ubedio da su mu dobre fizičke pripreme osnova za sve! Ako se Milijaš dobro spremi, znam da će usko biti tom CSKA. Mogu da zamislim kako će Milijaš da leti po terenu, uklizava protivniku u noge i u neuzaustavljivom prodoru ka golu, u situaciji „1 na1“ lako izbacivati protivnika. Napred Milijaše, samo se spremi! Sa Milijašem do finala lige Evrope!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter