Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde mogao bi u narednim danima da napusti klub, zamena možda dođe iz inostranstva.

Povezane vesti

Iz dana u dan se spominje da je Gelor Kanga, 27-godišnji fudbaler, na izlaznim vratima Crvene zvezde, a kako HotSport saznaje, stigla je zvanična ponuda Sparte iz Praga, kao što je bilo reči krajem prošle nedelje. Ipak, u prestonici Češke precizirana je suma, pa će rival Crvene zvezde iz kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope izdvojiti milion evra kako bi dobio Zvezdin “amin”. U “Ljutice Bogdana” su spremni da prihvate ponudu, a spremne su i zamene, pa bi na mesto Kange, pored Danijela Aleksića, trebalo da dođe i jedan od dva skautirana strana fudbalera.

Ostalo je još da Sparta postigne sporazum sa Kangom, kom je ponuđena plata od 700.000 evra, plus bonusi, uz ugovor do 2020. godine.

Gabonac je bio na meti klubova iz Turske i Kine, a da li će se pridružiti Srđanu Plavšiću i postati novi fudbaler koji je iz Zvezde stigao u Prag trebalo bi da bude poznato u narednih par dana.