7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREOSTAO JE ZAVRŠNI ČIN: Na stolu je ozbiljna ponuda za Evertona, Italijani ga žele odmah, a to Partizanu odgovara!

Objavljeno: 14.01.18 u 09:52

Član Serije A ponudio je odličan ugovor Evetonu, koji u utorak dolazi u Beograd na dogovor sa crno-belima.

Ostali su izgleda samo sitni detalji do konačnog rastanka između Partizana i Evertona Luiza. Brazilac ima produženi odmor, a kako saznaje HotSport u utorak dolazi u Beograd da sa rukovodstvom utanači odlazak iz Humske i sledeća stanica trebalo bi da bude italijanski SPAL.

Član Serije A je uputio dobru ponudu igraču za ugovor na dve i po godine i spremni su da plate obeštećenje od 800.000 evra, budući da Brazilcu ugovor sa crno-belima ističe na leto.

U proteklom periodu ‘karioka’ je pored upornosti sportskog direktora Ivice Ilieva odbio da produži ugovor, suspendovan je za prvi meč protiv Viktorije Plzen i rastanak u obostranom interesu je izgleda samo pitanje dana.

Valja naglasiti da deo od petnaest odsto od obeštećenja pripada i bivšem klubu Evertona, švajcarskom prvoligašu Sent Galenu.

Fudbal Super League Season 2016-2017
Play Off
Proslava Titule
Partizan v Mladost (Lucani)
Leonardo (L) and Everton
Beograd, 21.05.2017.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
0
0

7 Komentara

  1. Pogresno su mediji preneli, ocigledno tu nesto ne stima. Neki pisu o 600K ,ovde o celih 800K, . Partizan je odbio ponudu od 1,150 K, trazi 1,450K! Partizanu se vise isplati zadrzati ga do kraja juna jer rezultati kluba bi pokrili svaki gubitak ako bi bili onakvi kakvi se projektuju! Drugo, Partizan ne moze pustiti kljucnog igraca a da nije obezbedio zamenu….
    Vec sam pisao da zadrzavanje evija ima i jos jednu pozitivnu stvar na koju u Klubu sigurno racunaju. Ako ga ne bi pustili onda bi ,s obzirom da SPAL najverovatnije ispada iz SerieA, vise ne bi bilo obostranog interesaza njihovo „spajanje“ pa bi Everton mozda ipak prihvatio novi ugovor sa Partizanom . U svakom slucaju bice zanimljivo!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Najbolji grobar vrijedi citavih 800 hiljada….i takva ekipa sebe naziva evropski Partizan…smijesno da nekazem jadno….

    0
    0
    Odgovori
    • Za igraca kome istice ugovor ne mozes da izvuces punu cenu, ajde idi uci malo o transferima ili bar igraj football manager, mozes neke osnove da pokupis

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter