0
Evropske lige

12.11.16 - Wales v Serbia, FIFA World Cup Qualifier 2018 - Aleksandar Katai of Serbia is challenged by Ashley Williams of Wales

SELI SE IZ ŠPANIJE: Muke Kataia u Alavesu, rastanak neminovan!

Objavljeno: 12.01.18 u 12:55

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde će po svoj prilici ove zime napustiti Alaves, gde se nalazi u nemilosti rukovodstva kluba.

Aleksandar Katai nije loše počeo svoju epizodu na Iberijskom poluostvu, ali će se ona po svoj prilici završiti na ne baš lep način.

Povremeni reprezentativac Srbije ne samo da se ne nalazi u planovima trenera Alavesa, već prema pisanju lokalnih medija u Vitoriji nije primio platu od novembra meseca. Takođe, navodi se da bi Katai mogao da bude i kađnjen zbog nepoštovanja fer-plje.

Jasno je da ni jedan igrač ne može da funkcioniše u ovakvom kruženju, pa je sasvim izvesno da će ofanzivni vezista ovog januara napustiti klub, a kao najozbiljniji kandidat za njegovo angažovanje pominje se Makabi iz Tel Aviva, gde bi se priključio još jednom nekadašnjem igrači Zvezde, Predragu Rajkoviću.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter