1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPREMA SE NOVA PROMOCIJA U HUMSKOJ: Posle Uroševića Partizan dogovorio i drugo zimsko pojačanje!?

Objavljeno: 11.01.18 u 18:05

Danas je na stadionu crno-belih promovisano prvo pojačanje u vidu Slobodana Uroševića, a nedugo zatim pojavila se informacija da je aktuelni šampion završio još jedan veliki posao.

Naime, nakon angažmana levog beka Partizan je dogovorio uslove oko transfera najboljeg igrača jesenjeg dela Superlige, Đorđa Ivanovića iz subotičkog Spartaka, prenosi TV Prva.

Kao što smo jutros pisali, prvobitna ponuda crno-belih bila je 200. 000 evra, dok su Subotičani tražili duplo više. Prema pomenutom iзvoru dva kluba su se na kraju našla na 300. 000 evra uz određene procente od naredne prodaje, pa bi kreator igre „golubova“ narednih dana i zvanično trebao da postane novi igrač tima iz Humske.

Navodno Partizan je u trci za Ivnovića pobedio Slovan iz Bratislave, uprkos tome što je slovački tim poslao bolju ponudu od crno-belih.

Definitivnu potvrdu ove informacije čekamo u narednim satima.

0
0

1 Komentara

  1. Ako je tačna vest da Ivanović prelazi u Partizan onda Zvezda može da se pozdravi sa titulama u naredne 2-3 godine, zahvaljujući kratkovidoj politici zvezdinog vrha o pojačanjima. Ovima iz Zvezde je najvažnije da dovode neke strance kojima su istekli ugovori i koje niko drugi ne želi da angažuje. Takvi su poslednje dve godine bili: Onjilo. Mbođ, Parker, Mičel Adam, Mouče, Aučo, Matos, Fibel, Edson, Vered, Rikardinjo. Sve promašaj do promašaja! Njima nisu važni Ivanović ili Vukanović,. Njima je sada važan Ben, rezerva iz Olimpijakosa! A, što ako taj Ben bude jednako dobar kao Rikardinjo „vunderkind“ iz moldavske lige?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter