Dejan Joveljić želi samo da nastupa u crveno-belim bojama, a danas je definitivno otpala mogućnost odlaska na pozajmicu.

Povezane vesti

Seniorski fudbal je u odnosu na mlađe klupske selekcije poput neba i zemlje, a Dejan Joveljić, 18-godišnji napadač Zvezde, je presekao definitivno da neće na kaljenje u neki od dva srpska prvoligaša.

Ovakvu odluku najbolji strelac jesenjeg dela Omladinske lige Srbije saopštio je čelnicima kluba, a sa njom je upoznat i trener Vladan Milojević.

Do preokreta je došlo tokom zimskog odmora, kada je talentovani napadač napustio agenciju Faljija Ramadanija, sa kojom je sarađivao godinama unazad, kako bi sam vukao poteze. Ugovor je produžen, tako da ostaje crveno-beli, a cilj mu je da pokuša na proleće da se nametne kao “džoker” u konkurenciji Ričmonda Boaćija, koji je još uvek u klubu, Aleksandra Pešića, Bena koji možda već sutra stigne iz Atine, te Pavkova, za kog postoji takođe mogućnost odlaska.

Nije dovoljan samo talenat, potrebno je i iskustvo, ali Joveljić želi poput Luke Jovića da u Srbiji nosi jedino dres Crvene zvezde. Vremena su se promenila, zamenik kapitena omladnske reprezentacije Srbije Strahinje Bošnjaka iz Partizana, je povukao dva radikalna poteza početkom ove godine. 

Rizik se ponekad isplati i naplati, a vreme će pokazati u slučaju Joveljića da li je pogodio sa odlukom.