3
Domaći fudbal

SAD JE SVE MNOGO JASNIJE: Evo šta je Evertonov menadžer rekao o budućnosti svog klijenta! (FOTO)

Objavljeno: 11.01.18 u 20:10

Poslednji signali koji stižu iz Brazila nisu baš najpovoljniji što se tiče dalje saradnje sjajnog veziste i Partizana.

Šampion Srbije nije uspeo da natera Evertona Luiza da produži ugovor sa klubom, ni ponudom od 500. 000 po sezoni, a kako ljubimcu Grobara ugovor ističe za pet meseci sve je izvesnije da ovog januara sledi rastanak.

Mnogi klubovi su se pominjali kao potencijalna nova destinacija za Brazilca, od ruskih Rostova i Dinama, pa do Genčerbirligija i Orlanda, ali prema rečima igračevog menadžera, Marćela Maskanjia, njegov klijent je trenutno najbliži Seriji A i ekipi SPAL-a.

-Veoma moguć transfer, ali sada preostaje da se klubovi dogovore. To se do sada nije dogodilo. Nadamo se da će se to dogoditi u narednih par dana-, rekao je Maskanje za italijanski sajt „Estense.com“ .

Prema pisanju ovog sajta, italijanski prvoligaš je Evertonu spremio ponudu od 800. 000 evra po sezoni, što je znatno jača ponuda od Partizanove pa se čini da je vezista prilično blizu prelaska u Emilio-Romanju.

Ostaje samo da se SPAL i Partizan dogovore oko obeštećenja, ali i tu je srpskog šampionu skraćem prostor za manevar budući da Brazilcu ugovor ističe na kraju sezone.

0
0

3 Komentara

  1. zar stvarno menadzer i everton nisu znali da je 500 000 ER-a u Srbiji, kao milion ER-a na zapadu ( po cenama troskova i zivljenja …) !? ako partizan ne dobije ono sto ocekuje … evertona treba staviti na hladjenje do isteka ugovora … i pored svega sto je partizanu dao … to sto je dao … kroz novi ponudjeni ugovor dobija … dragi menadzeru i mediji bar sa 10% postujte ime partizana i obradjute naslove i tekstove kao sto cinite-radite … u slucajevima sa komsinicom-zvezdom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter