4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT NA TRAGU INFORMACIJE: Ivanović još ‘daleko’ od Humske

Objavljeno: 11.01.18 u 20:22

Iako se pojavila informacija da je Đorđe Ivanović novi fudbaler Partizana od tog transfera za sada nema ništa, potvrđeno je HotSportu.

Đorđe Ivanović želi u Partizan, crno-beli žele krilnog napadača, ali posao nije završen. Naime, predsednik Spartaka Dragan Simović još nije odobrio transfer. Problem je u sto hiljada evra i procentima. Naime, Partizan je prvo nudio 200 hiljada, pa 300, ali Spartak traži 400 hiljada evra.

– Pregovori su u toku, ali Đorđe Ivanović još uvek nije u Partizanu. Daleko je za sada od Humske. Predsednik ‘golubova’ Dragan Simović još uvek razmišlja, želja mu je da igrača za veći novac proda u Evropu. Sve će biti jasnije za koji dan – rekao je izvor blizak klubu i igraču za HotSport.

Đorđe Ivanović je u ovoj polusezoni postigao 11 golova za Spartak.

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

4 Komentara

  1. Pa naravno da nije slucajno. Simovic namerno zateze a ve;olp je pitanje da li ima tu Legiju na Stolu. Partizan je pogresio sto nije jos pre petnaest dana prihvatio tu cenu od 400 hiljada evra. Sad imaju veliki problem u vidu ucena, lazi i stvaranja atmosvere zhb sampiona Srbije. Tacno je da Djordje hoce u PFC, njegov otac je izricit u tome, . Momak hoce u Partizan i nigde drugdje jer se dogovorio sa Partizanom. Ili ce da ostane i odradi tu godinu jos! U inostranstvo mu je rano, ne zeli da propadne kao 90 posto nasih talentovanih mladica!

    0
    0
    Odgovori
  2. A sto vi grobarstine kupujete igrace od ciganstura??? Ranije se znalo, ako Dzomba ima igraca interesantnog na trzistu on odlazi u Partizai, tu Zvezda nema sta da trazi. Sad vam odjednom to smeta. Cuveni licemeri!

    0
    0
    Odgovori
  3. I Partizan „ciganise“, umesto da je brzo vec pre desetdana zavrsio stvar, oni se mrcvare za pisljivih 100 hiljada evra. Sad su dobili konkurenciju a imaju i Simovica zakletog terzijanera kao direktnog pregovaraca. Vidite kako Terzic brzo zavrsava stvari? Mislite da je to slucajno,a?

    0
    0
    Odgovori
  4. Prava je urota protiv Partizana! Cilj Simovica, Terzica i ostalih ganstura je da se Partizan protera sa trzista Srbije, to je ocigledno. Partizan treba da promeni taktiku da bi dohakao ovakvoj vrsti hijena u srpskom fudbalu….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter