8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘PIŠI PROPALO’: Partizan ostao bez očekivanog pojačanja!

Objavljeno: 09.01.18 u 17:45

Crno-beli su ‘pikirali’ novajliju iz Vojvodine, ali je on ipak odlučio da ostane veran Novosađanima.

Po završetku jesenje polusezone postalo je jasno da će Partizan pokušati da iz Vojvodine dovede kapitena ‘lala’ Dušana Jovančića kome ovih dana ističe ugovor sa svojim klubom.

I sve je išlo ka tome da će crno-beli uspeti u svojoj nameri da 27-godišnjeg vezistu dovedu u Humsku, ali je Jovančić odlučio drugačije.

Vođa novosadskog tima odlučio je da produži ugovor sa Vojvodinom do leta ove godine. To je za novosadski ‘Dnevnik’ potvrdio predsednik Upravnog odbora FK Vojvodina Dušan Vlaović.

FOTO: STARSPORT

Isti medij je preneo informaciju da je i Damir Kojašević produžio ugovog sa Vojvodinom i tako je Čukarički ostao bez njegovog potpisa, iako je bio veoma zainteresovan.

0
0

8 Komentara

  1. Гледајте бре колико се вама даје,оставите нас већ једном на миру.Ја сам убеђен да вам је Гаспром добровољно дао 10 мил.евра и да банке сијају од среће кад вам отпишу дуг од 5 мил.евра.

    0
    0
    Odgovori
    • Nije 5 vec 6 miliona eura i na tvoju (a i nsu )zalost nije dug nego kamate 6 miliona duga mora Zvezda da plati) ali ti si suvise ne glup nego budala da napises da je dug iako su otpisane kamate.Naravno vama krivo jer vama niko ni kamate nece da otpise.

      0
      0
      Odgovori
  2. Čudi me da je propao transfer, Partizan je bio spremio velike pare za obeštećenje ? Gde je potrošeno 15 600 ooo € ,dobijenog od prodaje igrača lu prošloj godini , plus novac koji im je obezbedio Vučić ? Doduše moraju ,,sačuvati „Evertona -jer ga niko neće !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter