0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PLAN I PROGRAM: Evo kako će se Zvezda pripremati za CSKA i ko je prvi rival na pripremama

Objavljeno: 08.01.18 u 11:33

Crvena zvezda sutra od 11 časova pali motore pred nastavak sezone u kojoj se bori na tri fronta, pre svega u Superligi Srbije, a potom Evropi i Kupu.

Odmoru je došao kraj. Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 11 časova pale motore u borbi za titulu, Kup i evropsku senzaciju. Prvi meč na programu je već 13. februara protiv CSKA iz Moskve u šesnaestini finala Lige Evrope. Pripreme počinju sutra u Beogradu, a nastavljaju se u nedelju na Kipru. Crvena zvezda se neće dugo zadržati na ‘rajskom ostrvu’, već 21. januara sledi povratak u Beograd. Na Kipru će se raditi fizička priprema, a moguć je prijateljski meč protiv tamošnjeg niželigaša.

Četa Vladana Milojevića se posle neće dugo zadržati ni u Beogradu. Svega pet dana kada sledi selidba u Antaliju. Crvena zvezda će u Turskoj boraviti od 26. januara do 8. februara. Već 28. januara sledi prvi prijateljski meč sa Dinamom iz Bresta, Tri dana kasnije rival je Amkar, pa 4. februara Ujpešt Doža i na kraju 7. februara Zenit iz Sankt Peterburga.

Dan kasnije sledi povratak u Beograd i pet dana brušenja forme za CSKA iz Moskve.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter