1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN BOŽIĆNI POKLON: Crveno-beli ‘lansirali’ nešto što su navijači dugo čekali (FOTO)

Objavljeno: 07.01.18 u 19:02

Došao je dan koji su dugo čekali navijači kluba iz Ljutice Bogdana.

I Crvena zvezda je rešila da buda u korak sa vremenom i najnovijim trendovima što pokazuje ovaj potez.

Iz Zvezde je objavljeno da će od danas biti aktivna nova android aplikacija tog kluba. Radi se o platformi koja će dodatno olakšati povezanost između kluba i navijača, te je Zvezda pozvala svoje pristalice da instaliraju aplikaciju uz sledeću poruku:

– Svi vi koji koristite Android i iOS od danas možete bolje i brže pratiti sva dešavanja vezana za Crvenu zvezdu. Vrlo jednostavno možete preuzeti aplikaciju na vašem telefonu, a zatim je još jednostavnije koristiti i tako videti sve ono što vas interesuje o voljenom klubu. Osim najnovijih vesti, rasporeda utakmica i tabele, tu su i svi detalji o našem igračkom kadru, a ističemo i još dve opcije koje će vam olakšati praćenje svega što je vezano za naš tim. Prilikom preuzimanja ili u podešavanjima aplikacije lako možete aktivirati “Puš notifikacije“ i tako među prvima saznati najnovije informacije o Crvenoj zvezdi. Naravno, ova Zvezdina aplikacija pratiće sve vaše reakcije, kao i trendove pa će u skladu sa tim stalno napredovati i menjati se kako bi što bolje svima vama približila crveno-beli svet, stoji na sajtu kluba.

FOTO: CRVENA ZVEZDA
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter