5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan u Londonu završava veliki posao ove zime, navijači podeljeni

Objavljeno: 07.01.18 u 23:51

Crno-beli će u narednim danima pokušati da dođu do prvog pojačanja ove zime.

Ni manje ni više nego će delegacija šampiona Srbije morati da putuje u London.

Kako bi prisustvovala dogovorima sa čelnicima Čelsija, a tema će biti Danilo Pantić. Prvi deo pregovora je već počeo kako je HotSport ranije pisao, te će crno-beli realizovati najave da će pokušati da dobiju ugovor Pantića.

Cilj kluba iz Humske je da i nakon isteka pozajmice u junu, Danilo Pantić ostane u Partizanu i postane igrač šampiona naše zemlje. U narednih nekoliko dana bi trebalo da se znaju prvi rezultati pregovora Partizana i Čelsija.

Već po prvim vestima o tome da Partizan želi da zadrži Pantića i nakon pozajmice, pojavili su se različiti komentari. Deo navijača je nezadovoljan zbog takvog stava kluba posle načina na koji je Pantić napustio Humsku, a i po svemu pokazanom do sada u ovoj sezoni, dok je drugi deo navijača u saglasnosti sa čelnim ljudima i mladog vezistu smatra za pojačanje.

FOTO: STARSPORT

Na tragu informacija: Mirko Marković

0
0

5 Komentara

  1. Odakle vama ideja da su navijači podjeljeni? Ko to kaže? Na osnovu čega takve tvrdnje? zašto potpirujete požare u Partizanu i kada ih nema?

    0
    0
    Odgovori
  2. Niko ne daje drugu sansu nikome u Srbiji, a kad je potrebna druga sansa bas tom sto mu ne daje istu onda kuka i place sto je nema!
    Daco legendo, samo hrabro! I za Ognjena su bili podeljeni mnogi, cak sam i ja bio medju tim koji ga nisu gotivili zbog nekih stvari, al sada ga iz dana u dan sve vise volim!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter