4
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

EKSPRESNA REAKCIJA IZ ZVEZDE: UEFA nam nije rekla da ne prodajemo karte, a rasprodali smo već pola stadiona!

Objavljeno: 05.01.18 u 15:17

Prema najnovijim informacijama, Crvena zvezda će ruskog velikana dočekati bez publike.

UEFA je odlučila da kazni dva najveća srpska kluba zatvaranjem tribina za mečeve u šesnaestini finala Lige Evrope.

Zvezda će dočekati CSKA 13. februara bez navijača ukoliko se nakon žalbe kluba iz Ljutice Bogdana nešto ne promeni. Takvu odluku je danas donela UEFA, a najviše zbog transparenata podrške i skandiranju Ratku Mladiću tokom meča u Borisovu.

Prvi komentar nakon ovakve odluke Evropske fudbalske federacije imao je direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić:

– Iskreno, iznenađeni smo ovakvom odlukom UEFA. Mislim da smo tokom cele jeseni pokazali da kao klub maksimalno odgovorno pristupamo svakom meču u svakom pa i organizacionom smislu i da uvek činimo sve što je u našoj mogućnosti da sve protekne u najboljem redu. Rastemo kao klub iz dana u dan, i sigurno da ovakva odluka ne ide u prilog razvoju fudbala u Srbiji. Naročito ako se uzme u obzir da smo najgledaniji klub grupne faze Lige Evrope. Verujem da su toga svesni i u UEFA i veoma mi je žao što su se odlučili na ovako drakonsku kaznu. Međutim, verujem da imamo dovoljno argumenata da u žalbenom postupku dokažemo da Crvena zvezda ne zaslužuje da igra na praznom stadionu i da ćemo u tome uspeti, kazao je Terzić.

Čelnik crveno-belih govorio je i o eventualnom problemu u koji bi Zvezda upala pošto je večiki deo karata za meč sa CSKA rasprodat bez upozorenja UEFA da bi ovako nešto moglo da se desi i da se karte još uvek ne puštaju u prodaju.

– Sigurno da je jedan od tih argumenata i činjenica da smo još u decembru poslali u UEFA cene karata za meč šesnestine finala Lige Evrope, što svi klubovi moraju da urade i nismo dobili bilo kakvu informaciju da ne počinjenmo prodaju ulaznica. Do sada smo prodali oko 28.000 karata što je više od pola stadiona. Zbog svega ovoga, prvo ćemo uložiti argumentovanu žalbu gde se iskreno nadamo pozitivnom ishodu za naš klub. Sačekaćemo ishod žalbenog postupka, a potom doneti konkretne odluke o kojima cemo obavestiti javnost.

0
0

4 Komentara

    • Veceg mafijaskog kluba od HNK iz humske nema ne u Evropi nego i svetu zato taj kancer Srpskog ne samo fudbala nego i sporta treba unistiti.

      0
      0
      Odgovori
  1. Da se ne lažemo. Ovi ispadi na kelnu i borisovu su opravdano kažnjeni jer je to kriterijum uefe šta da se radi. Ali srbi ne treba da ćute da je kosovo srbija. Da je uefa mafija. Da je mladić srpski heroj. I neka prete, neka kažnjavaju, nek se čuje i nek se zna. Terzić je pozurio sa prodajom zato nisam ni išao po karte jer je znao da će biti kazne. Ja sam ubedjen bio za silne baklje, gadjanje gostiju istim, mladićem itd…dobro smo i prošli sa jednom utakmicom samo…cilj je bio da serasproda minimum pola stadiona ida kad uefa donese presudu ima argument čime da se žali…terzi i zvezda su krivi što nisu čekali zasedanje uefe o poslednjem kolu lige evrope nego brze bolje pozueili i hoće da ih prevare….nije uefin problem što je zvezda karte prodavala, šta će da radi terzić sada sa ljudima ne zanima je…žaliće se sada zvezda biće odbije…uefa je mafija tj korumpirana jedino ako im se da keš da nas ne kazne….ovako je očekivano

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma i treba nam bez navijaca dvije tri godine pa ce i klubu iz straznjice doci u glavu pa ce te lopuze koji peace probleme istjerati sa stadiona..podrzavam kaznu uefe…mafija se nalazi na sjeveru zvezdinog stadiona a ne u Uefi…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter