0
Fudbal

NEMA GDE NIJE RADIO: Bivši trener Partizana sada u Indiji

Objavljeno: 04.01.18 u 16:00

Nekada menadžer Čelsija i trener Partizana otisnuo se u daleku Indiju da tamo ‘unapredi’ fudbal i pomogne jednom klubu.

Sećate li se Avrama Granta i njegove pustolovine u Partizanu? Izraelac je sada na novom zadatku, a on se zove ‘Indija’. To jest pomoći klubu Nort Ist junajted da se domogne plej-ofa tamošnje Superlige. Avram Grant neće biti trener, već savetnik u klubu.

– Indija je mesto koje me privlači i radujem sto što ću biti deo te lige. Imam poverenje u klub i učiniću sve kako bih nivo fudbala u Nort Ist junajtedu podigao na najviši mogući nivo – rekao je Avram Grant.

Izraelski stručnjak je veći deo karijere proveo u svojoj zemlji vodeći sa klupe najveće timove „svete zemlje“, Makabi i Hapoel iz Tel Aviva, Hapoel Haifu, Hapoel Petah Tikvu i, konačno, reprezentaciju Izraela. Od inostranih timova oprobao se i u Čelsiju, Portsmutu, Vest Hemu, Partizanu. Bio je i tehnički direktor Tero Sasane, kluba sa Tajlanda, a pre nego što je stigao u Indiju, sa klupe je predvodio reprezentaciju Gane.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter