1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Katai napušta Alaves, sledeća destinacija je…

Objavljeno: 04.01.18 u 17:23

Aleksandar Kataji verovatno napušta Alaves, a sledeca destinacija može da bude Makabi iz Tel Aviva.

Prolaze novogodišnji praznici, pa klubovi kuju planove za pojačanja. Posle odluke sportskog sektora Alavesa da Aleksanadar Katai (26) može da napusti klub, kako saznaje HotSport pojavila se opcija za selidbu u Makabi iz Tel Aviva. Trener izraelskog kluba Žordi Krojf, nekadašnji igrač Barselone i do pre par meseci sportski direktor, želi da osveži ekipu ofanzivnim veznim igračem i u najužoj konkurenciji je bivši fudbaler Crvene zvezde.

Priča je otvorena, a u ovom transferu posreduje srpski menadžer Zoran Stojadinović, koji zastupa golmana Predraga Rajkovića, člana ‘ponosa Izraela’.

– Interesovanje postoji za Katajia, a na ljudima iz Makabija je da donesu konačnu odluku i ako odgovor bude potvrdan doćiće do dogovora sa Alavesom – jasan je Stojadinović za HotSport.

Interesovanje postoji i za srpskog čuvara mreže.

Rajković je oslonac tima, a čelnici imaju svoj plan koliko hoće da zarade eventualnom prodajom, što je u domenu samo jakih klubova. Videćemo, možda se nešto otvori sada, ali je realnija priča na leto – rekao je na kraju Stojadinović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter